Octombrie 16, 2018
Stela Iurcu: Manager pe marketing
Protagonista rubricii noastre este energică și ambițioasă, preferă un stil de viață activ, stilul vestimentar clasic și acordă o atenție deosebită detaliilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rochiile

Cele mai importante elemente din garderoba mea sunt, cu siguranță, rochiile, pentru că ele sunt foarte comode și constituie ținuta perfectă. Culoarea mea preferată este culoarea neagră, de aceea, little black dress niciodată nu va fi în plus în garderoba mea. Ador stilul tradițional cu broderii mici și delicate, în special pentru weekend-uri.

 

Încălțămintea

Prefer pantofi confortabili. La oficiu optez pentru modele clasice cu toc mediu, iar în timpul liber port adidași și ghete, de la brandul Converse. Pantofii stiletto – must-have pentru evenimente mondene, căci ei armonios se privesc cu orice ținută.

 

Accesoriile

Îmi plac accesoriile hand made, cu pietre naturale. O parte integrantă a imaginii mele o constituie brățările. Totodată, eu sunt pasionată de ceasuri. Am o colecție de modele delicate și spectaculoase de ceasuri.

 

Gențile

Geanta - este unul din esențialele accesorii în garderoba unii femei, de aceea, cu cât sunt mai multe genți, cu atât mai bine. Ador gențile mici și comode, de asemenea, rucsacurile, căci ele se combină ideal cu stilurile smart casual și sport. Geanta mea preferată pe care o port zilnic, este geanta de la Guess, pe care mi-a dăruit-o soțul. 

 

 

Carți

Eu aleg literatura de specialitate. Pentru suflet eu aleg să citesc romane de dragoste sau cărți de educare a copiilor. 

 

Parfum

Îmi aleg parfumurile în conformitate cu starea de dispoziție. Pentru fiecare zi, cel mai des folosesc parfumul Lamcôme Miracle cu note proaspete de flori. Pentru evenimente speciale aleg aromele persistente, cum ar fi, Chanel Coco Noir și parfumurile de la Narciso Rodriguez.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna octombrie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64732646942139