Iunie 13, 2018
SeboСalm – cea mai bună decizie pentru frumusețea ta!
SeboСalm – dermocosmetică din Israel, a câștigat dragostea și recunoașterea a milioane de utilizatori din întreaga lume. Produsele SeboCalm sunt de înaltă calitate și îndeplinesc cele mai stricte standarde internaționale. Toate produsele SeboSalm, fără excepție, sunt expuse unui test hipoalergenic și sunt ideale pentru îngrijirea delicată a pielii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marca SeboCalm este recomandată de către Ministerul Sănătății din Israel drept produse cosmetice hipoalergenice pentru pielea sensibilă.

 

 

Produsele cosmetice se bazează pe ingridiente naturale: ierburi medicinale, uleiuri esențiale și aditivi alimentari, ceea ce permite obținerea unor rezultate înalte și au efect vizibil.

Procesul de fabricație este în plină desfășurare în Israel, iar farmaciștii SeboCalm controlează cu scrupulozitate produsele, astfel încât sunt excluse produsele de calitate inferioară sau produsele falsificate.

 

 

Particularitatea cosmeticelor SeboCalm nu este numai calitatea și naturalețea ingredientelor, ci și o abordare medicală pentru rezolvarea problemelor cutanate ale feței.

Una dintre sarcinile cosmeticelor SeboCalm este eliminarea roșeaței, tratarea și prevenirea acneei, terapia anti-îmbătrânire pentru pielea sensibilă etc. SeboCalm face pielea nu doar frumoasă, ci și sănătoasă.

 

 

O gamă largă de produse SeboCalm vă permite să alegeți produsul care este ideal pentru tipul dvs. de piele. O linie bogată face posibilă furnizarea tuturor etapelor de îngrijire a pielii la domiciliu pentru față și corp, de la curățare și până la hidratare și hrană.

Puteți cumpăra produsele dermocosmetice din Israel online la www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43855309486389