Septembrie 21, 2021
Al 12-lea strănepot pentru Regina Elisabeta! Prinţesa Beatrice a adus pe lume o fetiţă
Ieri, 20 septembrie, casa regală a anunţat că i-a venit rândul Prinţesei Beatrice, în vârstă de 33 de ani, să-şi strângă în braţe bebeluşul, aceasta devenind mama unei fetiţe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul s-a întâmplat sâmbătă, 18 septembrie, la ora 23.42, la Chelsea and Westminster Hospital din Londra, iar nou-venita este primul copil al prinţesei şi-al soţului ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Cel din urmă mai are, însă, un fiu dintr-o relaţie anterioră. Sora lui Beatrice, Prinţesa Eugenie, a jubilat pe Instagram: “Beabea şi Edo, felicitări pentru noul vostru înger. De-abia aştept s-o întâlnesc şi sunt atât de mândră de voi. O să ne distrăm foarte tare privindu-ne copiii crescând împreună”. Fetiţa al cărei nume nu a fost făcut public este cel de-al 12-lea strănepot al reginei, ocupând locul 11 în linia de succesiune la tron.

Chiar dacă mama ei este prinţesă, fiica lui Beatrice nu va primi un titlu regal, deoarece doar nepoţii de pe linie masculină ai suveranei au dreptul la apelativul de alteţă regală. Asta va însemna că fetiţa lui Beatrice va primi numele de familie al tatălui ei, Mapelli Mozzi.

În sfârşit, o veste bună pentru tatăl prinţesei, Prinţul Andrew, prins într-un scandal sexual fără ieşire şi acuzat de viol de către o americană, pe când aceasta era minoră.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2883441448212