Octombrie 15, 2021
MISS Olga Buzova câștigă teren la Hollywood. S-a filmat într-un film
Olga Buzova este câștigătoarea MISS International. Vedeta din Rusia a povestit că a fost încoronată zilele trecute în Belek, Turcia, acolo unde avut loc festivalul, în cadrul căruia sunt premiate femei din diferite țări pentru frumusețe, abilitățile stilistice și talent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Buzova a fost declarată Miss Universe Beauty Euroasia. Nu putea să rateze acest succes și l-a împărtășit cu admiratorii săi de pe Instagram. A încărcat câteva poze să fie clar ce s-a întâmplat la festivalul anual din Belek, însă la descriere a ținut să precizeze că nu coroana este cea mai importantă. 

 ”Cel mai important eveniment pentru mine este altul. Am filmat într-un film de la Hollywood. Mai multe detalii o să aflați mai târziu. Mulțumesc celor care cred în mine. Mai departe - mai multe!”, a subliniat Olga Buzova. 

Uite-așa își ține vedeta audiența conectată la ea, la profilul ei din social media.

În această perioadă, Olga este implicată într-un show culinar, difuzat la THT. Conform conceptului, prezentatoarea gătește alături de câte un invitat, iar printre treburi discută tot felul de chestii. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0994625091553