Aprilie 30, 2021
Curiozități despre Adele pe care orice fan trebuie să le știe
Sunt multe lucruri de descoperit la Adele. Cântăreaţă şi compozitoare distinsă cu 15 premii Grammy, Adele a avut ceva de transmis lumii întregi, încă de la primele piese muzicale lansate. Vocea ei s-a întipărit în mintea colectivă, iar fanii au început să o iubească, chiar şi cu cele 50 de kilograme în plus. Uite câteva detalii despre ea pe care nu le știai și nici nu te-ai fi așteptat că ar fi despre ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De ce nu se uită în oglindă când ridică greutăţi

Spre deosebire de alte celebrităţi, Adele spune că, pentru ea, sala de fitness nu este un loc de evadare şi de relaxare, ci o treabă de făcut şi de luat în serios. Nu este genul care fentează mersul la sală, scrie thethings.com, pentru că nu îi stă în caracter, iar acolo preferă să ridice greutăţi. Evită însă oglinzile, pentru că nu îi plac vasele de sânge de la nivelul feţei, care par că explodează pe chip.

Îi apreciază mai mult pe cei care o contrazic, decât pe cei care o aprobă

Celebrităţile au de-a face cu o mulţime de oameni din anturajul artistic, cei mai mulţi îndeplinind rolul de zâne care împlinesc dorinţele personajului principal. În acest caz, Adele îi preferă pe cei care nu se sfiesc să îi spună adevărul în faţă şi chiar să o contrazică, în detrimentul celor care spun da la orice.

În 2015 a renunţat la fumat

Adele a suferit o operaţie la corzile vocale în anul 2011, ceea ce i-a provocat foarte mult stres din punct de vedere al carierei. Nu după mulţi ani, adică în 2015, a decis să renunţe definitiv la obiceiul de a fuma, pentru a-şi proteja vocea şi sănătatea.

A crescut pe muzica celor de la The Spice Girls

Pentru că i-a marcat copilăria, una dintre cele mai mari influenţe muzicale ale lui Adele ar trebui să fie trupa The Spice Girls – grupul de muzică pop englezesc, format din Mel B, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell şi Victoria Beckham. Acestea erau cunoscute după poreclele Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Posh Spice şi Ginger Spice. Adele a recunoscut în câteva interviuri că grupul de fete i-a plăcut de mică şi că a considerat mereu că muzică lor este distractivă şi atrăgătoare.

Numele albumelor sale coincide cu vârsta

În caz că nu ştiai, titlurile albumelor sale muzicale indică vârsta când Adele a scris versurile. Astfel, are un album numit 19, pentru că a scris toate versurile pentru el când avea 19 ani. Albumul 21 urmează acelaşi tipar şi la fel şi 25.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85788583755493