Martie 27, 2017
Secretul carierei surorilor Hadid!
Recent, publicul a avut ocazia să admire, încă odată, aceste modele frumoase și vestite la show-ul de la Victoria`s Secret din Paris. De ceva timp, Bella și Gigi Hadid sunt cele mai de succes supermodele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mulți critici consideră că succesul în carieră a fetelor a fost influențat, de cândva, vestita lor mamă. Parametrii fetelor au fost cu câțiva ani în urmă, chiar departe de a fi ideali.

Mulți o cunosc, probabil,  pe Yolanda Foster, prezentatoare TV și fost model de naționalitate olandeză. La vârsta de 16 ani, ea a început să pozeze pentru o revistă puțin cunoscută, iar după un an a semnat un contract cu cea mai mare agenție americană de modeling „Ford Models”.

S-a căsătorit la vârsta de 31 de ani cu arhitectul și celebrul om de afaceri Mohammed Hadid, de la care a avut trei copii: Gigi, Bella si Anwar.

După nașterea fiului cel mai mic și-a deschis propria afacere și a început să joace în reality-show-ul american „The Real Housewives of Beverly Hills.”

Astăzi, mama celor mai de succes modele este principalul lor asistent și consilier în probleme de carieră.

Apropo, fratele mai mic al modelelor, Anwar, la fel obține succese mari în modeling.

Yolanda, care are acum vârsta de 52 de ani, a divorțat în anul 2000 de tatăl copiilor săi, iar în 2011 s-a recăsătorit cu unul dintre cei mai faimoși producători americani, David Foster.

Menționăm că Bella are 20 ani și seamănă cu tatăl ei, menținând cele mai călduroase relații cu el.

Pe 23 aprilie, Gigi va împlini 22 de ani. Ea este cea care a moștenit trăsăturile mamei sale.

Dacă e să comparăm fotografiile mai vechi ale mamei cu pozele actuale ale fiicei ei Gigi, nu vom găsi mari diferențe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0508897304535