Februarie 21, 2018
Kate Moss a sărit din tortă la o petrecere
Supermodelul în vârstă de 44 de ani, și-a felicitat un bun prieten de-al său într-un mod inedit. Kate a sărit dintr-o tortă uriașă și i-a cântat Happy Birthday!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ajungând la aniversarea bunului său prieten, unul din cei mai buni fotografi din America, Kate Moss i-a făcut o felicitare deosebită. Supermodelul a sărit din tortă, și i-a fredonat Happy Birthday. Nimeni nu s-a așteptat la un asemenea cadou, iar pentru omagiat a fost cea mai frumoasă surpriză posibilă. Kate Moss a fost îmbrăcată bestial, într-o rochie pe corp de culoarea pielii cu multe paiete. 

 

 

 

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

Printre invitați la această mega petrecere au fost zeci de modele cu renume mondial, precum Naomi Campbell, Lindsay Lohan, Doutzen Kroes, Natalia Vodianova, și multe altele.

Amintim că, Mert Alas este unul din cei mai faimoși fotografi din industria modellingului din întreaga lume. De asemena el lucrează și cu foarte multe celebrități de la Hollywood. Considerat fotograful care a făcut istorie în anii 2000, prin noul stil pe care le-a abordat fotografiile pe care le făcea. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3622875213623