Septembrie 20, 2017
Juniorii Generația Smart - Cum alegi corect telefonul elevului?
Smartphone-ul nu este un simplu gadget pentru conexiune, dar și un ajutor pentru școală. De la începutul anului de studii părinții se întreabă, «Cum să aleagă un smartphone practic și de calitate pentru elevi?».

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Calitatea - pe primul loc

Elevilor le este important să primească informația rapid și mereu să aibă legătură cu părinții. La procurarea smartphone-ului, nu este necesar să alegi modele necalitative de la producător dubios. Este clar că nu doriți mereu să duceți telefonul la reparații.

Alegeți smartphone-urile de la branduri faimoase, care garantează calitatea produsului. Nu economisiți la calitate, mai ales dacă copilul este activ și poate să scape telefonul. De exemplu, ecranul modelului Samsung A520F are sticlă specială Gorilla Glass 4, ce protejează de la zgârâieturi. Acest model la fel este echipat cu opțiunea standard de protecție contra apă și praf IP68, de aceea telefonul poate fi folosit în orice vreme.

Mărimea optimă

Este necesar de atras atenția ca elevul să nu petreacă foarte mult timp la telefon. Ca să nu înrăutățiți vederea, alegeți telefonul cu ecran mare. Diagonala optimă este prezentată la modelul Samsung Galaxy J5 Prime.

Mereu alături

Elevii – utilizatori activi ai internetului, de asemenea comunică cu vârstnicii săi și cu părinții. Ca să nu vi se întâmple că nu puteți să vă găsiți copilul, din cauza telefonului descărcat, fiți atenți la telefoanele cu capacitatea mare a acumulatorului. Procurând Samsung A520F cu o capacitate a acumulatorului de 3000 mAh, veți fi siguri că telefonul nu se va descărca la mijlocul zilei. Chiar și la o intensitate medie de utilizare va ajunge pentru două zile.

Pentru ca elevului să-i fie comod să discute cu toți din lista de contacte, procurați telefon cu două cartele sim.

Dezvoltând creativitatea

Modelul Samsung A520F va ajuta copilul să descopere talente noi. Camera de 16 MBpix îi va oferi fotografii de înaltă calitate, inclusiv multitudinea de filtre oferă posibilitatea pentru a le edita într-un mod mai interesant. Cu Samsung copilul dumneavoastră se va simți fotograf profesionist.

Accesibilitate

Dacă nu puteți achita în aceeași zi costul gadget-ului, există o propunere specială de la rețeaua de magazine MAXIMUM. Doar MAXIMUM oferă rată onestă pentru 24 de luni pentru toate modelele Samsung, fără avans! Pur și simplu împărțiți prețul la 24!

MAXIMUM oferă garanție pentru smartphone-ul Samsung timp de 24 de luni. 

Poți citi continuarea articolului în revista AQUARELLE Septembrie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66728258132935