Octombrie 11, 2022
Vedete care s-au confruntat cu depresie. Sfaturile lor pentru cei afectați
Se spune că depresia este boala acestui secol. În ciuda luxului și bogăției, de această afecțiune foarte periculoasă nu scapă nici vedetele. Unele dintre cele mai grele nume din industria showbiz-ului s-au confruntat cu probleme grave care au persistat mulți ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În spatele luminilor strălucitoare și a decorului somptuos, până și cei mai celebri oameni din lume au fost loviți de atacuri de panică, anxietate și de sentimente de singurătate. Hai să vedem cum au reușit să scape de depresie câteva dintre vedetele de peste ocean.

Lady Gaga s-a luptat cu depresia. Cum a depășit momentul

6 lady gaga 3 jpg jpeg

Una dintre cele mai cunoscute vedete care s-au confruntat cu depresie este Lady Gaga. Actrița din „A star is born” a mărturisit că toată viața s-a luptat cu această boală și cu anxietate. Pentru a se vindeca, celebra căntăreață a fost nevoită să urmeze chiar și un tratament medicamentos

Lady Gaga a precizat cât de important este să vorbești despre simptomele tale, dacă te confrunți cu depresie.

„Dacă ne împărtășim poveștile și rămânem împreună, suntem mai puternici‟, a spus vedeta într-un interviu pentru revista „Billboard‟.

Vedete care s-au confruntat cu depresie: Jim Carrey

Deși a jucat aproape toată cariera în comedii spumoase, celebrul Jim Carrey a dus o cu totul altă viață personală. Starul din filme, precum Bruce Almighty, Ace Ventura sau Yes Man, s-a luptat mult timp cu depresie. Pentru a scăpa de această boală, actorul și-a schimbat complet stilul de viață, mentalitatea și gândirea.

„Rareori beau cafea. Alcoolul lipsește, dar și substanțele interzise. Viața este frumoasă!‟, a dezvăluit Jim Carrey, într-un interviu, conform sursei citate.

Dwayne Johnson 

dwayne johnson fast furious 5 jpeg

Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, Dwayne Johnson, a avut de-a lungul timpul momente depresive. „Lupta și durerea sunt reale‟, a spus la un moment dat actorul, care și-a salvat mama de la o tentativă de sinucidere când avea doar 15 ani.

Cum și-a revenit cel poreclit „The Rock”? „Mi-a luat mult timp să-mi dau seama, dar cheia este să nu-mi fie frică să vorbesc deschis despre asta. Mai ales noi, bărbații, avem tendința să nu o facem. Nu ești singur!‟, a fost îndemnul său. 

Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow jpeg

O altă vedetă care s-a lovit de depresie este frumoasa Gwyneth Paltrow. Actrița a dezvăluit  că a experimentat depresia postnatală, după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. „M-am simțit ca un zombi‟, a spus starul din filmul Great Expectations.

„Nu mi-am putut accesa inima. Nu mi-am putut accesa adevăratele emoții. Nu m-am putut conecta‟, a mai precizat Gwyneth.

Actrița, care a câștigat un Oscar pentru prestația din Shakespeare in love (1999), s-a mai confruntat cu depresie și în anul 2002, după ce tatăl ei a decedat.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63458228111267