Aprilie 03, 2017
Înnoiește-ți garderoba împreună cu AQUARELLE!
Ai în șifonier o mulțime de tricouri și cămăși care ți-i milă să le arunci pentru că îți trezesc nostalgie, dar nici nu le mai poți purta? Au pete undeva la mâneca și culoarile nu mai sunt cele de altădată?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE te îndeamnă să revizuiești garderoba și să te „înarmezi” cu un foarfece, ață, dantelă, mărgele și alte accesorii pe care le poți găsi în magazinele specializate. Câteva trucuri noi, simple, te vor face să vrei să porți cu drag hainele vechi. Nu renunța la ele!

 

1. Și în acest sezon rămân în vogă umerii goi. Un top cu umerii lăsați poate sublinia senzualitatea și eleganța oricărei domnișoare.

2. Orice tricou poate fi trasnformat într-un element colorat al barderobei prin aplicarea unui print. Vara în curând va bate la ușă și tricoul se va potrivi de minune cu sorții de blugi.

3. Vrei să ai o haină nemaivăzută în garderoba altcuiva? Creează! Poți face un desen unic pe statele hainei pentru a te evidenția frumos.

4. Hainele care-ți amintesc lenjeria rămân a fi trendy și-n 2017. Dau preferință acestui stil și star-urile din Holywood, spre exemplu – Naomi Campbell, Jessica Alba, Selena Gomez și altele.

5. Mai actuală și mai fresh poate fi făcută inclusiv încălțămintea. Ghetele și espadrilele nu mai pot fi spălate? Lipește sau coase pe ele panglici sau aplicații din alte stofe și nu le vei recunoaște!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1935970783234