August 18, 2017
Angelina Jolie si Brad Pitt, dati in judecata
Fostul cuplu Angelina Jolie si Brad Pitt a fost dat in judecata de un designer de amenajari interioare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Odile Soudant este numele designerului de amenajari interioare care acuza cele doua vedete ca nu i-au platit suma stabilita pentru amenajarea sistemului de iluminare a proprietatii pe care cei doi o detin in Franta, Chateau Miraval.

Soudant sustine ca Angelina si Brad nu au mai platit suma pe care i-a datorau, fara a invoca vreun motiv, dupa ce aceasta fusese angajata pentru a ilumina patru cladiri de pe domeniul pe care vedetele il detin in Correns, Franta.

“El (Pitt, n.red) si-a dorit un loc extraordinar si credea ca iluminatul poate fi inima acestui proiect”, a declarat Soudant penru ziarul francez Libération.

Soudant nu a semnat niciun contract cu Pitt sau Jolie, dar sustine ca a primit “mana libera” pentru a se implica implica total in amenajarea locuintei.

Ea a angajat 17 oameni pentru a lucra la acest proiect, inclusiv arhitecti, designeri, specialisti in iluminare, chiar si un inginer pentru a determina unghiul in care razele soarelui patrundeau un castel.

Insa, dupa doi ani si 29 de milioane de dolari cheltuiti, cuplul de vedete a oprit plata catre Soudant.

Intre designer si cele doua vedete a existat chiar si un schimb de emailuri, in care Brad Pitt ii cerea sa termine proiectul.

“Hai sa terminam proiectul si sa te mandresti cu el. Munca ta este prea buna pentru a se termina intr-o nota proasta. Nu iti pierde vremea cu actiuni juridice. Urmeaza-ti calatoria artistica si nu iti face probleme de restul”, ar fi scris Brad Pitt in email.

In luna aprilie, un tribunal francez a decis ca una dintre companiile lui Pitt si Jolie trebuie sa ii plateasca lui Soudant 662.000 dolari, plus 70.000 dolari daune de imagine.

Cu toate acesta, Soudant inca se mai judeca cu vedetele pentru a fi recunoscut legal ca ea este creatorul proiectului de iluminare a Chateau Miraval.

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74066090583801