Ianuarie 25, 2023
Zelenski își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul soției: „Vreau să zâmbesc mereu cu tine”
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, își sărbătorește astăzi, 25 ianuarie, ziua de naștere. Liderul de la Kiev împlinește vârsta de 45 de ani. Olena Zelenski a venit cu un mesaj de felicitare pentru soțul său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Sunt adesea întrebată cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: „Nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: acum zâmbește mult mai puțin. De exemplu, ca în această fotografie... îți doresc mai multe motive ca să zâmbești. Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi această oportunitate!”, a scris soția președintelui ucrainean.

Vyshyvanka Day - President Zelensky, First Lady congratulate Ukrainians —  UNIAN

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producător de filme și actual politician care, începând cu 20 mai 2019, ocupă funcția de președinte al Ucrainei. Pe 24 februarie 2022 în președintele rus a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat stare de război.

Sursa - tv8.mdconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71437287330627