март 03, 2014
Roman Tryakin: Directorul general al brandului care duce faima Moldovei în întreaga lume
Cel mai captivant moment este atunci când sunt martorul progresului fabricii, aceasta devenind din ce în ce mai performantă din punct de vedere tehnic.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Cel mai captivant moment este atunci când sunt martorul progresului fabricii, aceasta devenind din ce în ce mai performantă din punct de vedere tehnic.

Dosar AQ

S-a născut la data de 4 ianuarie, anul 1976, în oraşul Norilsk.

Studii: Academia de Educaţie Fizică şi Sport din Federaţia Rusă, Facultatea de recuperare şi reabilitare fizică.

Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova, Facultatea de Drept Internaţional.

Directorul general al SA Bucuria.

Roman, cum aţi aranjat piesele din puzzle-ul vieţii Dvs. astfel încât să ajungeţi în fruntea uneia dintre cele mai mari întreprinderi din Republica Moldova – Fabrica de dulciuri şi produse de cofetărie SA „Bucuria”?

M-am născut şi până la vârsta de 12 ani am locuit în oraşul siberian Norilsk, situat deasupra Cercului Arctic, pe paralela 76 a globului pământesc. După ce părinţii mei şi-au dedicat ani buni din viaţă muncii în folosul statului în diferite regiuni ale acestuia, au ieşit la pensie şi ne-am mutat cu toţii  la patria mamei mele – un sat de cazaci din regiunea Krasnodar. Acolo m-am format ca personalitate şi am absolvit şcoala. Din anul 1992, deja în Moscova, am început să adun în „desagă” experienţe şi lecţii de viaţă de nepreţuit: am obţinut două diplome de studii superioare, după care am lucrat împreună cu fratele meu mai mare într-o entitate comercială – Casa de comerţ „Vandai”, responsabilă pentru aprovizionarea materială şi tehnică a grupului minier şi metalurgic „Norilsk Nickel”. După achiziţionarea pachetului iniţial de acţiuni şi consolidarea ulterioară a pachetului majoritar, fratele meu Igor Tryakin Anatol, a venit la conducerea Consiliul de Administraţie al SA Bucuria. Din 2005 am deţinut funcţia de Director Comercial, iar începând cu anul 2011 şi până în prezent activez în calitatea de director general al SA Bucuria.

De care aspecte sunteţi responsabil în mod direct?

În aria mea de competenţă, dacă e să vorbim în termeni mai restrânşi, intră absolut toate aspectele, începând de la monitorizarea achiziţiilor de materii prime şi auxiliare pentru procesul de producţie, până la ducerea tratativelor cu sindicatul întreprinderii în conformitate cu termenii acordului colectiv şi dezvoltarea strategică a companiei pe termen lung.

Care este cel mai captivant moment din activitatea Dvs.?

Cel mai captivant moment este atunci când sunt martorul progresului fabricii, aceasta devenind din ce în ce mai performantă din punct de vedere tehnic, ceea ce este, în mare parte, meritul acţionarilor noştri, care în ultimii 10 ani, nu au distribuit profitul câştigat, ci l-au reinvestit în dezvoltarea producţiei şi formarea profesioniştilor în cadrul Departamentului Tehnic/Producţie, a căror mâini dibace transpun visul în realitate; atunci când sunt frapat de modul în care gama  de produse se extinde şi calitatea acestora – îmbunătăţită. Atunci când cu mândrie şi responsabilitate deplină pentru brandul care reprezintă măreţia Moldovei, alături de care au crescut mai multe generaţii, reuşesc să câştig respectul unui juriu competent şi să primesc o recompensă care încoronează rezultatul final al dedicației şi muncii depuse de sute de oameni, implicaţi în diverse procese de producţie şi de vânzări, şi să o văd în mâinile tehnologilor, care sunt încântați de fiecare produs creat, fiecare din componentele acestuia, având ochii plini de strălucire şi inimile pline de mândrie pentru munca depusă.  

Care sunt cele mai importante realizări ale companiei?

Absolut toate premiile, certificatele de merit şi diplomele obţinute de fabrica noastră de-a lungul existenţei sale au o valoarea unică şi specială pentru noi. Însă pe un loc deosebit în ierarhia realizărilor noastre se situează Certificatul de Conformitate a Sistemului de Management al Calităţii obţinut în anul 2001, Certificatul HACCP pe care l-am obţinut în anul 2006, şi  Certificatul de Conformitate a Sistemului de Management Integrat al Calităţii şi Siguranţa produselor obţinut în anul 2012. Dragi sufletului ne sunt şi alte menţiuni, cum ar fi premiul mare „Produsul anului 2009” în cadrul expoziţiei internaţionale „Worldfood” organizată la Moscova; medaliile de aur, argint şi bronz la Parada internaționala a calității produselor de patiserie, inovații și tradiții în cadrul Academiei Internaţionale de Industrie a Federaţiei Ruse din anul 2011; Premiul mare „Pentru produse de calitate înaltă şi o gamă largă de produse de patiserie” în cadrul aceleiași parade în anul 2013.; medalii de aur  la diferite concursuri internaţionale specializate „Cel mai bun produs al anului” şi expoziţii internaţionale „PRODEXPO” începând din anul 2008 şi până în 2013.

Astfel, putem spune cu încredere că consumatorul moldovean dispune de inegalabila oportunitate de a se răsfăţa zi de zi cu produse de cofetărie şi patiserie fabricate de unul dintre cei mai mari şi importanţi producători de la noi din ţară. Un sentiment special de mândrie ne trezeşte şi diploma obţinută în cadrul proiectului „Zece pentru Moldova” în 2013, la categoria „Branduri moldoveneşti”, precum şi medaliile de aur şi diplomele obţinute în cadrul concursului „Marca Comercială 2013” la categoriile „Patrimoniul Republicii” şi „Aprecierea consumatorilor”.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE martie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.0241205692291