сентябрь 29, 2013
Profi: Coca-Cola pentru fiecare
Toţi din ţara noastră ştiu despre campania „Împarte o Coca-Cola cu…”. Recunoaşte, drag cititor, că şi tu ai căutat pe rafturi sticle de Coca-Cola cu numele tău sau numele apropiaţilor şi prietenilor!

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Toţi din ţara noastră ştiu despre campania „Împarte o Coca-Cola cu…”. Recunoaşte, drag cititor, că şi tu ai căutat pe rafturi sticle de Coca-Cola cu numele tău sau numele apropiaţilor şi prietenilor! Haideţi să aflăm mai multe despre campania de amploare din acest an şi despre băutura preferată a milioane de oameni – Coca-Cola.   

Liliana Anghel

Informaţii AQ

Studii

Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Matematică şi Informatică.

Carieră

Manager Marketing, SA Coca-Cola Chişinău.

 

Liliana, de cât timp activaţi la Coca-Cola?

După absolvirea facultăţii am încercat să-mi caut un job care să-mi ofere o experienţă interesantă şi unde să învăţ multe lucruri. Compania care mi-a oferit aceste posibilități a fost Coca-Cola Chişinău. Am fost acceptată în funcţia de executive assistant. Aceasta este o şcoală extraordinară pentru un specialist începător. Aici am învăţat care sunt bazele unei afaceri şi am înţeles cât de important este să lucrezi într-o echipă bună.  

Cel mai plăcut lucru în activitatea mea este viteza cu care se schimbă totul. Fiecare zi este o provocare pentru mine însămi, care mă face să mă dezvolt, să cresc şi să mă simt utilă şi necesară. În acest an se împlinesc nouă ani de când am venit la Coca-Cola Chişinău. Pentru mine a fost o perioadă plină de probe, greşeli, victorii, succese, ani plini de pasiune pentru acest brand.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.68905901908875