Aprilie 28, 2022
Zdob și Zdub au comentat ținutele cu care vor ieși la Eurovision 2022 în Torino
Fraţii Advahov și „Zdob și Zdub” și-au ales ținutele cu care vor urca pe scena concursului Eurovision 2022 în luna mai.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unei conferințe de presă, Zdob și Zdub au dezvăluit că „e o vestimentație frumoasă, ieșită un pic din standarte” și că o să fie pe placul publicului.

„Va fi foarte interesant și haios, o să vă placă. Sunt costume de artă conceptuală, cu cale ferată. Noi nu suntem artiști de muzică pop, suntem naturali și vii.  După turneul de promovare, când am revenit acasă ne-am dat seama că o să avem o vestimentație foarte reușită, comparativ cu alți concurenți”, au menționat interpreții noștri.

Zdubii și Frații Advahov au mai adăugat că Moldova e foarte bogată în tradiții pe care le vor „încearca să le cânte pe scena mare”. Întrebați ce vor face dacă vor câștiga marele concurs, artiștii au glumit și au spus că  „Nu mai vin la Eurovision”. 

Eurovision 2022 va începe la Torino pe 10 mai și în această zi artiștii nostri vor evolua cu piesa "Trenulețul" în prima semifinală a concursului. Dacă vor fi selectați de publicul și juriul internațional, Zdubii cu Frații Advahov vor evolua și în finala de pe 14 mai.

Repetițiile pentru Eurovision vor începe la data de 29 aprilie, cînd baieții vor urca pentru prima dată pe scenă din Torino pentru a pune la punct soundcheck-ul și conceptul show-ului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63557243347168