Februarie 21, 2024
Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani. Seamănă izbitor cu Barbie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de 71 de ani, ar avea o nouă iubită, scrie New York Post. Potrivit sursei citate, este vorba despre Ekaterina Mizulina, o tânără de 39 de ani, fiica unui senator pro-Putin, transmite peroz.ro

Conform sursei citate, Ekaterina Mizulina, cunoscută sub numele „Katya”, are 39 de ani, este istoric de artă, care conduce Liga pentru Internet Sigur pro-Kremlin, responsabilitatea ei fiind să elimine criticile la adresa Rusiei și a lui Vladimir Putin, în special în ceea ce privește războiul dus în Ucraina.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin 

„Katya Mizulina este pe placul lui Putin. Tipul Barbie i s-a potrivit mereu președintelui rus”, a declarat Olga Romanova, o activistă pentru drepturile omului din Rusia.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin 

Conform unor informații apărute pe diferite site-uri și conturi de Telegram din Rusia și Ucraina, președintele rus și Mizulina s-ar fi apropiat recent unul de celălalt, însă nu se cunosc alte detalii despre relația lor, mai ales că aceștia sunt extrem de precauți.

Potrivit The Post, Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004 și are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană. A lucrat, de asemenea, ca traducător pentru delegațiile oficiale ruse care vizitează China, iar tatăl ei, profesor de filozofie Mikhail Mizulin, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai importanți oameni de știință din Moscova.

Vladimir Putin a avut o relație cu Alina Kabaeva 

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tatăl a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67515516281128