Aprilie 10, 2023
Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai tânără "Are inima frântă"
Vincent Cassel și Tina Kunakey nu mai formează o familie, cel puțin asta spun apropiații celor doi, în presă. Fostul soț al actriței Monica Bellucci a șters toate pozele din social media cu soția sa, în vârstă de 26 de ani. Prietenii confirmă despărțirea celor doi, după o iubire care a durat 5 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tina Kunakey este franțuzoaica superbă și cu 30 de ani mai tânără, cu care actorul Vincent Cassel (56 de ani) s-a însurat în 2018, la 5 ani de la divorțul de diva Monica Bellucci. Tina și Vincent au devenit părinți în 2019, iar fiica lor, Amazonie Cassel, are acum 3 anișori. Dar iată că relația lor nu mai stă pe roze, iar Daily Mail anunță că divorțul bate la ușă., scrie libertateapentrufemei.ro

Actorul francez a făcut un gest radical și a șters toate imaginile cu soția sa, fotomodelul Tina Kunakey, de pe Instagram, iar zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit sunt tot mai aproape să se confirme.

Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai tânără? "Are inima frântă". Fostul soț al Monicăi Belluci a făcut un gest radical

Vincent Cassel și Tina Kunakey s-ar fi separat în urmă cu câteva săptămâni

Vincent Cassel, cunoscut pentru rolurile sale din „Ocean’s Twelve” și „Black Swan”, i-ar fi spus „adio” Tinei acum câteva săptămâni. Mai mult, pe 5 aprilie, în ziua în care Tina a împlinit 26 de ani, actorul nu a avut nici o reacție în social media.

O sursă a declarat în exclusivitate pentru DailyMail că cei doi se îndreaptă spre divorț: „S-au separat în urmă cu câteva săptămâni. Tina are inima frântă”.

Vincent Cassel and Tina Kunakey are bringing serious elegance to the style  game | British GQ

În timp ce reprezentanții lui Vincent și ai Tinei nu au comentat în nici un fel situația, conturile de socializare ale actorului „vorbesc” de la sine despre relația dintre cei doi, starul eliminând orice poză cu soția sa de pe contul său de Instagram.

Ultima dată când actorul a apreciat o imagine cu Tina a fost pe 17 februarie, în timp ce topmodelul nu a distribuit, de săptămâni bune, nici o fotografie în care să apară și Vincent. Asta i-a determainat pe fani să întrebe: „Unde este soțul tău?”.

Media: Vincent Cassel and Tina Kunaki broke up - The Times Hub

Altfel, în timp ce Tina distribuie pe Instagram doar imagini de la ședințe foto, Vincent s-a apucat să-și promoveze două filme noi, „The Three Musketeers: D’Artagnan” și „Liaison”, un film în care joacă alături de superba Eva Green. Vincent a împărtășit mai multe imagini cu Eva (42 de ani), despre care a spus că este „o minunată colegă”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88286209106445