Mai 01, 2024
Florin Piersic se află la terapie intensivă! A fost internat de urgență după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol
Problemele de sănătate continuă pentru Florin Piersic. Luni, pe data de 29 aprilie, marele actor a fost nevoit să meargă de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol. Florin Piersic a fost operat la genunchi și rămâne internat în spital, fiind trimis la terapie intensivă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finalul unui spectacol, legendarul actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, s-a confruntat cu febră și cu o stare de rău, motiv pentru care a ajuns de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Acolo, în urma unui consult amănunțit, medicii au depistat o infecție localizată la nivelul unui genunchi, motiv pentru care s-a decis ca actorul să fie supus unei intervenții chirurgicale, scrie click.ro

Din fericire, operația la genunchi, efectuată de medicul ortoped Claudiu Chitea s-a finalizat fără probleme, însă actorul continuă să aibă nevoie de îngrijirea medicilor. La mai puțin de o zi de la această intervenție, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, unde se află la Terapie Intensivă. 

Florin Piersic este la Terapie Intensivă

Actorul în vârstă de 88 de ani are implantat în corp un stimulator cardiac, iar medicii se tem că infecția depistată la genunchi ar fi migrat către inimă. Având în vedere vârsta înaintată, s-a decis ca Florin Piersic să fie trimis la Institutul Inimii din Cluj, pentru a rămâne sub supraveghere medicală. 

După ce s-a aflat despre intervenția chirurgicală la genunchi, la care a fost supus Florin Piersic, faimosul prezentator de televiziune Dan Negru a recționat imediat. Acesta a declarat că are încredere că totul va fi bine și că Florin Piersic își va reveni cât de curând.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, declara Dan Negru după operația de la genunchi a faimosului actor, potrivit playtech.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2395358085632