Martie 06, 2023
Victoria Beckham, mare show de modă la Paris. Inclusiv fiul și nora din SUA îi vor fi alături
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se răsfață la Paris, înainte de marea reuniune cu Victoria și David. Fosta Posh Spice este gazda de azi a unui eveniment cu stil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Victoria Beckham își prezintă colecția toamnă – iarnă la Paris, iar pentru a demonta orice zvonuri legate de mediatizata neînțelegere dintre soacră și noră, iată că Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au aterizat și ei la Paris, în capitala modei, pentru a fi alături cunoscutului designer, scrie okmagazine.ro

Victoria Beckham a dat deja câteva intro-uri interesante pe pagina sa oficială de Instagram.

Fiul cel mare al familiei Beckham se reunește cu familia după o lungă perioadă de absență. Proaspăt căsătoriții nu au mers în Marea Britanie de Sărbători, ci au ales să petreacă primul Crăciun în calitate de soț și soție pe continentul american, unde locuiesc, în Florida.

Cuplul părea foarte relaxat în timp ce erau fotografiați în apropierea hotelului parizian în care stau și nici vorbă de tensiuni. Nora și soacra au reușit, într-un final, să-și gestioneze animozitățile, după o perioadă glacială, în care nici nu și-au vorbit.

Nicola Peltz pare că a întinerit și că îi priește mariajul. A fost surprinsă de mână cu Brooklyn Beckham, într-un costum de piele maro, format din fustă și jachetă. Tânăra a purtat cizme lungi până la genunchi. Brooklyn era foarte casual, în jeanși, teniși și un pulover crem. În cap purta șapcă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz profimedia 0759844076 jpg

Este a doua oară când tinerii îi fac galerie Victoriei într-un show de modă. Ei au susținut-o și în septembrie, când și-a prezentat colecția primăvară – vară.

David și Victoria Beckham au dezghețat relațiile înghețate dintre familia lor și nora, Nicola Peltz, căreia i-au trimis cu amabilitate un mesaj de la mulți ani pe rețelele de socializare, în ianuarie, 2023.

Anul trecut, au existat tot mai multe speculații că Nicola și mama lui Brooklyn, Victoria, nu se înțeleg atât de bine.

Sursele au susținut că cele două s-au certat din cauza rochiei de mireasă pe care Nicola a îmbrăcat-o la nunta cu Brooklyn din aprilie 2022, dar actrița a insistat mai târziu că povestea a fost disproporționată și că Victoria pur și simplu nu și-a luat angajamentul că va concepe rochia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6164858341217