August 04, 2023
Viața de lux a gemenilor cuplului Amal și George Clooney. Copiii trăiesc regește, în lux, în Italia
Ella și Alexander, gemenii soților Clooney duc o viață de huzur în Italia, la vila de peste 100 milioane de dolari din apropierea Lacului Como.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul celebru din The Ocean's 8 È™i soÈ›ia sa avocată au devenit părinÈ›i de gemeni în 2017.

Pe George Clooney îl È™tie o lume întreagă. Este celebru pentru rolurile sale emblematice, pentru carisma sa inconfundabilă, pentru prietenia inedită pe care o are cu Julia Roberts È™i Brad Pitt È™i nu în ultimul rând pentru iubirea nețărmurită pentru Italia È™i mai ales pentru regiunea Lacului Como, scrie okmagazine.ro

Starul a devenit proprietar în zonă de peste 20 de ani, iar recent, în 2002, a achiziÈ›ionat Villa Oleandra, un domeniu emblematic în zonă. Regiunea italiană cu È™taif a devenit rapid È™i  preferata gemenilor Ella È™i Alexander, care au împlinit recent 6 ani.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Casa italiană a familiei Clooney datează din secolul al XVIII-lea È™i este situată în Laglio. George a achiziÈ›ionat-o iniÈ›ial pentru aproximativ 12 milioane de dolari, deÈ™i acum se pare că valorează 100 de milioane de dolari.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Casa include 25 de camere uriașe, plus o piscină, un garaj mare, teren de tenis, sală de sport completă, un salon pentru pizza și o mulțime detalii ornamentale cu specific italian.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

„Ceea ce mi-a schimbat viaÈ›a într-un mod foarte plăcut È™i neaÈ™teptat a fost cumpărarea vilei din Laglio”, a spus tatăl a doi copii în 2010, în timpul unei conferinÈ›e de presă de promovare a thriller-ului său The American.

Vila este situată la o aruncătură de băț de Lacul Como.

George Clooney a mărturisit că iniÈ›ial se gândea la Villa Oleandra ca la o destinaÈ›ie de vacanță, însă Italia s-a impus rapid în vieÈ›ile lor È™i au ajuns să-È™i petreacă nebănuit de mult timp aici. Inclusiv gemenii cuplului se simt minunat trăind regeÈ™te în regiunea Lacului Como.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Câteva săptămâni s-au transformat în câÈ›iva ani, iar astăzi, deÈ™i George È™i Amal au mai multe reÈ™edinÈ›e internaÈ›ionale, inclusiv un alt conac spectaculos în Anglia, îÈ™i cresc în mare parte copiii în Italia, scrie revista ”Hello!”.

De Italia îi mai leagă un lucru foarte important: Amal È™i George Clooney s-au căsătorit la VeneÈ›ia, în 2014.

Cel ce era supranumit ”burlacul absolut” a făcut marele pas chiar în È›ara care l-a cucerit iremediabil.

Acum, copiii nu numai că îÈ™i iubesc stilul de viață italian, dar la doar È™ase ani devin adevăraÈ›i localnici, deÈ™i tatăl lor admite că relocarea nu este întotdeauna un beneficiu nici pentru el, nici pentru Amal.

În 2020, în timpul unei apariÈ›ii la Jimmy Kimmel Live! George i-a mărturisit gazdei: „Nu suntem siguri că am procedat bine, copiii noÈ™tri vorbesc acum fluent italiana.”

”Ne-au luat-o înainte È™i ne dau de lucru. La trei ani, vorbesc italiana, iar eu È™i Amal nu”, a spus, amuzat, George Clooney.

Apoi a glumit: ”Le voi spune să-È™i facă în camere curat, iar ei vor replica: „Eh, papa stronzo”, adică sunt un nemernic”, spunea George Clooney în stilul său amuzant.

Cert este că tot în Italia È™i-a cunoscut È™i soÈ›ia, când o prietenă comună a adus-o la casa actorului din Peninsulă. Adevărul este: Cine poate rezista farmecului Italiei?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78098201751709