Decembrie 21, 2023
Vești răvășitoare despre Celine Dion! Artista nu-și mai poate controla mușchii, suferă cumplit
Este diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și debilitantă! Din păcate, sfârșitul anului 2023 nu o găsește bine pe Celine Dion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, și-a pierdut capacitatea de a-și controla mușchii, în timp ce continuă să se lupte cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară, a spus sora ei, scrie okmagazine.ro

Boala artistei avansează

La un an după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, cântăreața nu mai poate controla anumite mișcări ale corpului, potrivit surorii sale Claudette Dion, într-o mărturisire recentă. Artista este susținută de familie, în special de surorile sale.

„Celine nu mai are control asupra mușchilor ei”, a spus Claudette în franceză, pentru publicația 7 Jours. "Îmi frânge inima, căci ea a fost întotdeauna disciplinată. A muncit mereu mult. Mama noastră i-a spus mereu că va fi bine, căci face lucrurile așa cum trebuie. Recunoaștem, cu toții ne dorim ca ea să revină pe scenă. Cum va fi asta posibil? Nu știm.”, își arată îngrijorarea sora artistei.

În mai, Celine Dion și-a anulat turneul mondial Courage din cauza tulburării neurologice rare de care suferă și care îi poate provoca spasme musculare dureroase și rigiditate.

Celine Dion jpg 

Fanii săi mai prinseseră curaj, după ce artista și-a făcut recent o apariție surpriză și în care părea bine.

Artista a fost văzută și filmată la Las Vegas, orașul care i-a fost casă ani de zile, la sfârșitul lunii octombrie.

Autoarei hitului „My Heart Will Go On”, în vârstă de 55 de ani, i s-au alăturat cei trei fii ai săi, René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, (pe care îi are cu regretatul ei soț René Angélil), iar aceasta era prima sa apariție publică din ultimii patru ani.

Celine Dion (4) jpg

Deși se concentrează pe odihnă și refacere, Celine Dion și fiii ei au mers la un important meci de hochei pe 30 octombrie, la înfruntarea pe gheață dintre Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.8363881111145