Octombrie 05, 2017
Vârsta matură nu te poate stopa în alegerea unui look stilat! Un bătrânel este un exemplu!
Dacă te-ai gândit vreodată că odată cu vârsta trebuie să optezi pentru un stil mai calm sau unul nu prea strigător atunci te greșești amarnic. Un bătrânel din Germania este un exemplu pentru toți bărbații de toate vârstele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Guten Anton Krabbenhoft are 72 de ani și este mereu cu ochii pe domeniul fashion. Deseori lumea îl privește cam straniu pentru că vestimentația acestuia atrage foarte multe priviri. Guten știe să asorteze potrivit cele mai incompatibile culori, totuși lui îi reușește de minune.

 

De fiecare dată ieșirea acestuia în oraș este o adevărată sărbătoare de zici că se pregătește pentru o spectaculoasă ședință foto care urmează să fie publicată în una dintre cele mai vestite reviste de modă.

Guten a afirmat că vestimentația într-un fel sau altul acționează asemenea unei oglizi, fiind o reflexie a sinelui. De asemenea pe contul său de facebook acesta susține că s-a îmbrăcat astfel dintotdeauna, motivul fiind unul simplu: vrea să se poată privi cu bucurie și modul în care arată i se pare unul destul de normal.

 

Bătrânelul cu siguranță poate oferi lecții de fashion chiar și tinerilor de 20 de ani. În ținuta lui poți des întâlni accesorii deosebite, iar pălăria, papionul, șosetele colorate și mănușile din piele sunt doar câteva lucruri care oferă piper aspectului său nonconformist.

Este de apreciat faptul că orice combinare a acestuia emană o armonie atât în culorile alese dar și îi texturilor foarte rafinate.

Guten este considerat cel mai stilat bunic din Germania, și aceasta fapt nu are cum să nu fie adevărat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3440532684326