Octombrie 13, 2022
Unde a fugit legenda muzicii rusești, Alla Pugaciova, după ce a criticat războiul din Ucraina
Alla Pugaciova, cea mai mare vedetă a muzicii sovietice, a confirmat pe pagina de Instagram, că a părăsit Rusia și s-a mutat în Israel, relatează publicația rusă Meduza, citat de Libertatea. Cântăreața le-a mulțumit fanilor „pentru dragoste și sprijin, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciună”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 „Mă voi ruga pentru voi și pace din Țara Sfântă. Sunt fericită”, a scris Pugaciova. Cântăreața a părăsit, pentru prima dată Rusia, imediat după declanșarea războiului, dar a revenit în august, când a precizat că nu vrea să emigreze întrucât copiii ei încă merg la școală în Rusia.

Între timp, soțul ei, Maxim Galkin, a fost declarat „agent străin”, iar Pugaciova a făcut o serie de afirmații dure în care și-a manifestat opoziția față de războiul din Ucraina și i-a numit „lachei” și „sclavi” pe cei care susțin invazia. 

Ea nu imbatraneste! Alla Pugaciova - intr-un look tineresc la 71 de ani

În vârstă de 73 de ani, ea este acum investigată pentru „discreditarea armatei ruse”, după ce a cerut să fie inclusă pe lista „agenților străini” și a spus că dorește ca „băieții noștri să nu mai moară pentru obiective iluzorii care fac din țara noastră o paria”.

„Cât de norocoasă sunt să fiu urâtă de oamenii pe care niciodată nu i-am putut suporta”, a transmis Pugaciova, pe 4 octombrie, într-un mesaj distribuit pe Instagram pentru cei care au criticat-o. 

„Dacă le-ar plăcea de mine, ar însemna că am cântat și am trăit degeaba”, a continuat ea. „Lasă-i să scrâșnească din dinți. Erau lachei, s-au transformat în sclavi.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64934682846069