August 03, 2023
Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc:
Și-a dorit atât de tare să-și facă un lifting facial, încât nu a mai contat nimic. Cam așa s-ar putea rezuma, în câteva cuvinte, experiența lui Kelly Beasley, o bloggeriță din California, care și-a vândut casa pentru a-și plăti operațiile estetice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie de 50 de ani a dezvăluit că intervențiile estetice la nivelul feței au costat-o casa ei cu trei dormitoare. Kelly Beasley și-a vândut locuința din Arizona pentru a-și permite să plătească procedura de 14.000 de dolari, scrie peroz.ro

Kelly Beasley (2) 

Kelly trăiește acum în California și doarme și călătorește într-o dubă de când și-a vândut casa, dar este mândră că are o față nouă cu care se prezintă în public. Prin dezvăluirea poveștii sale, vrea să pună capăt rușinii din jurul chirurgiei plastice, scrie New York Post.

"Când aveam în jur de 48 de ani, fața a început să mi se lase rapid. Schimbările au fost uluitoare", a spus Kelly. De-a lungul ultimilor 15 ani și-a făcut diverse proceduri noninvazive, însă acestea nu mai funcționau, așa că și-a vândut locuința pentru a face rost de bani și a se opera. "Rezultatele sunt peste așteptări. Nu credeam că o să arăt mai tânără. Îmi place aspectul meu, arăt fabulos", a mai declarat Beasley.

Femeia de 50 de ani a explicat că atunci când a ajuns la concluzia că vrea să facă procedura, chirurgii pe care i-a consultat cereau între 50.000 și 60.000 de dolari. Apoi, a văzut pe TikTok o femeie care și-a făcut intervenția în Tijuana, Mexic, pentru doar 14.000 de dolari, iar rezultatele excelente au convins-o pe Kelly să încerce. 

Kelly Beasley (6) 

A mers în Mexic și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de patru ore, care a implicat ca medicii să-i ia grăsime de pe coapse și să o introducă în buze și față. În cele din urmă, au continuat cu un lifting extins al feței și al gâtului. În șase zile, Kelly s-a recuperat într-un hotel din Tijuana, apoi s-a întors acasă, în SUA. Beasley a comparat întreaga experiență cu o vacanță. Deși spune că nu i-a fost cel mai simplu să se adapteze la felul în care arată acum, e mulțumită că procedura i-a șters 20 de ani de pe chip.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3522174358368