Septembrie 01, 2022
Un manelist din România a pus ochii pe Andreea Bostănică?Ce mesaje cu subînțeles au apărut pe online
Jador și-a luat fanii prin surprindere după ce a făcut un filmuleț pe TikTok în care îi admira formele uneia dintre celei mai cunoscute figuri de pe TikTok în rândul adolescenților, Andreea Bostănică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum internauții au motive din ce în ce mai serioase să creadă că manelistul a fost fermecat iremediabil de frumusețea tinerei, pentru că au apărut în mediul online o serie de comentarii suspecte și indicii care ne-ar putea duce cu gândul la o nouă idilă. Iată despre ce este vorba!

Se știe foarte bine faptul că Jador este atras de frumos și nu poate să nu aprecieze tinerele domnișoare care, în ciuda vârstei fragede, arată foarte bine. După ce a postat primul clip cu una dintre fotografiile Andreei Bostanica pe TikTok, având pe fundal cea mai nouă piesă a sa, tânăra influencăriță a făcut „duet” cu filmulețul creat de manelist și, ulterior, acesta a făcut un nou „duet” cu reacția tinerei. Fanii celor doi nu au putut să treacă cu vedere această interacțiune dintre cei doi, așa că au apărut mai multe semne de întrebare.

Jador și Andreea Bostănică, mesaje cu subînțeles în mediul online! Manelistul a pus ochii pe influenceriță?

Jador a luat-o în vizor pe Andreea Bostănică?

Se pare că interacțiunea de pe TikTok nu a fost decât primul pas pentru ca cei doi să înceapă să țină o legătură.

Un detaliu care nu poate fi trecut cu vederea este că artistul urmărește doar trei persoane pe Instagram, printre care unul dintre prietenii săi, pe sora sa și pe Andreea Bostănică. Și asta nu e tot!

Andreea Bostănică a postat pe Instagram o fotografie în care ține în brațe un buchet imens de trandafiri roșii, semnul pasiunii, iar Jador s-a grăbit să lase un comentariu suspect. Manelistul a vrut să lase să înțeleagă că nu are nicio legătură cu acel buchet de flori și că este chiar trist să vadă că influencerița a primit un dar atât de sugestiv, lăsând un emoticon trist, însă răspunsul care a venit ulterior din partea tinerei i-a făcut pe fani să creadă că „autorul” nu este altcineva decât Jador.

„De la cine le ai ?”, a fost întrebarea pusă de Jador, vrând să dea de înțeles că este gelos, când, de fapt, fanii au înțeles cu totul altceva.

„Știi tu”, a răspuns Andreea Bostănică.

De asemenea, descrierea pe care Andreea Bostănică a pus-o în dreptul fotografiei este foarte interpretabilă, mai ales după comentariul lăsat de Jador.

„Te  (n.r. Te iubesc)”, a scris Andreea Bostănică în descrierea fotografiei

Jador și Andreea Bostănică, mesaje cu subînțeles în mediul online! Manelistul a pus ochii pe influenceriță?

Jador și Andreea Bostănică, mesaje cu subînțeles în mediul online! Manelistul a pus ochii pe influenceriță?

Sursa - radical.wowbiz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92285227775574