Martie 15, 2023
Un interpret din România, refuzat de Iuliana Beregoi! Chiar artistul a făcut dezvăluirea
A recunoscut că a fost refuzat de mai multe femei și chiar i-a dat și numele uneia dintre ele, respectiv Iuliana Beregoi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zanni se numără printre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști din Romania, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, cântărețul a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Ei bine, pe lângă cariera muzicală, admiratorii tânărului au avut ocazia să-l vadă pe acesta în diferite emisiuni TV, în ultima perioadă, acolo unde și-a demonstrat atât calitățile sportive, cât și cele de moderator, scrie wowbiz.ro

Recent, însă, invitat în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusives și moderată de Bianca Drăgușanu, Zanni a făcut o serie de dezvăluiri neștiute din viața sa, vorbind chiar și despre viața sa amoroasă. 

Zanni, refuzat de Iuliana Beregoi! Chiar artistul a făcut dezvăluirea. Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu s-a concretizat nimic”

Fără ocolișuri, artistul a recunoscut că s-a întâmplat să fie refuzat de domnișoare, iar una dintre tinerele care l-ar fi refuzat pe Zanni a fost chiar cunoscuta cântăreață, Iuliana Beregoi.

„De multe ori. Uite, Iuliana Beregoi. Dacă i-am zis odată că e frumoasă, rămăsese cumva odată să ne vedem, zicea când vine la București, dar... nu s-a concretizat nimic. Înseamnă că am fost refuzat, nu? Atâta timp cât i-am zis ca e frumoasă.(...) Și mai sunt multe cărora... am aruncat așa propuneri.”, a dezvăluit Zanni, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96121883392334