Februarie 15, 2019
Ulei de cătină de la Hofigal: Proprietăți curative

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Proprietățile curative ale uleiului de cătină sunt demult cunoscute. Compania „Hofigal”, una dintre liderele producției de produse fitoterapeutice, propune produsul natural cu o concentrație maximă de substanțe folositoare, ce se conțin în uleiul de cătină.
Uleiul de cătină „Hofigal” este prezentat sub o formă convenabilă pentru eliberare și cu concentrația maximă de substanţe benefice pentru om. E produs în capsule moi, ceea ce face ca utilizarea lor să fie foarte comodă.
Uleiul de cătină reprezintă un complex de vitamine liposolubile D, E, F, K, beta-caroten, acizi grași polinesaturați, aminoacizi liberi și oligoelemente necesare pentru funcționarea normală a tuturor sistemelor organismului nostru.


 

Ulei de cătină:
- E sursă naturală de multivitamine cu efect tonic şi de fortificare a întregului organism. Are activitate antianemică, stimulează funcția de protecție naturală a organismului și contribuie la detoxifierea acestuia.
- Hrănește celulele hepatice, stimulează sinteza proteinelor în ficat.
- Luptă cu scăderea acuităţii vizuale reduse.
- Susține sănătatea inimii, menţine nivelul colesterolului bun din sânge (HDL-colesterol), reduce nivelul lipidelor și trigliceridelor din sânge, îmbunătățește circulația sanguină la nivelul capilar, întăreşte şi tonifiază pereții vaselor de sânge.
- Protejează și stimulează regenerarea mucoasei tractului gastro-intestinal.
- Joacă un rol important la reglementarea schimbului de săruri minerale, oligoelemente și respirația celulară.
- Ajută la recuperarea după suprasolicitările organismului atât din plan fizic, cît și mental, elimină stresul, oboseala.
- încetineşte procesul de îmbătrânire a corpului.
- Ajută la restabilirea sistemului hematopoietic după chimioterapie și radiații.
- Fiind o combinație echilibrată de multivitamine și minerale, susține sănătatea țesuturilor, afectează pozitiv procesele de regenerare.
- Fiind o combinație echilibrată de multivitamine și minerale, menţine sănătoase țesuturile, influenţează pozitiv procesele de regenerare.
Supliment alimentar biologic activ, care însă nu înlocuiește dieta variată și echilibrată, precum și stilul de viață sănătos.

 

Puteți procura Ulei de cătină de la Hofigal în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4332270622253