Mai 30, 2023
Tribut pentru Paul Walker! Fratele lui, Cody, și-a numit fiul nou-născut după celebrul actor
Fratele lui Paul Walker, Cody Walker, îl onorează pe răposatul său frate, la aproape un deceniu de când acesta s-a stins din viață. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a spus că el și soția lui, Felicia Knox, și-au numit fiul nou-născut Paul în onoarea vedetei „Fast & Furious”, care a murit în anul 2013.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Paul Walker încă trăiește în inimile fanilor săi prin filmele și secvențele de acțiune în care a apărut de-a lungul carierei sale. Au trecut 10 ani de când actorul s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină în anul 2013, în timpul filmărilor din „Fast and Furious”. Recent, fratele actorului i-a oferit un omagiu, spynews.ro

Fratele lui Paul Walker, Cody, și soția sa, Felicia, au devenit părinți pe data de 30 aprilie. Cei doi și-au numit băiețelul după fratele său, Paul Walker, care s-a stins din viață în urmă cu aproape un deceniu.

Paul Walker, gone too soon

„În noiembrie anul acesta se vor împlini 10 ani de când l-am pierdut pe fratele meu, Paul, și am simțit că acum este momentul potrivit. Atât eu, cât și fratele meu, Caleb, ne vom opri aici din a mai face copii. Fratele meu, Paul, se numea Paul William Walker IV, iar acest nume datează de patru generații. În cadrul familiei, i se spunea "micul Paul" sau "Paul 4", chiar dacă l-a depășit rapid pe tatăl nostru la înălțime. A fost important pentru mine ca acest nume să fie dus mai departe.”, a declarat Cody pentru, potrivit presei internaționale.

Cody Walker Names Third Son Paul Walker After Late Actor

Câteva detalii despre Paul Walker

Paul Walker, care interpretase personajul lui Brian O’Conner în franciza „Fast and Furious”, a murit într-un accident de mașină în 2013. În momentul decesului, actorul încă nu terminase filmările pentru „Furious 7”.

Recent, fiica lui Paul Walker, Meadow, a jucat un rol cameo în cel de-al 10-lea film al francizei „Fast & Furious”, „Fast X”. Fast X a fost lansat în SUA pe 19 mai 2023.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86242413520813