Noiembrie 07, 2016
Tratamentul complex: Soluția perfectă pentru problemele dentare
Jorge Dental Studio

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interviu AQ cu Gheorghe Ciuperca, director general Jorge Dental Studio

Domnule Gheorghe, spuneți-ne, de ce în practica dumneavoastră apelați la tratamentul complex?
Mulți pacienți din diferite motive tot amână controlul stomatologic. Când asemenea pacienți vin în sfârșit la stomatolog, ies la suprafață o mulțime de probleme care au nevoie de o rezolvare. Aceste probleme presupun tratarea canalelor radiculare, dinții care trebuiesc scoși, nevoia de grefare osoasă, implanturile, restaurarea dentară directă ș.a.m.d.

Și atunci, pentru a ajunge la rezultate bune, este nevoie de tratamentul complex la care se implică toată echipa de specialiști care plănuiesc etapele tratamentului consultându-se unul cu altul. În clinica Jorge Studio activează specialiști orientați spre acest tip de tratament și care devin un tot întreg la rezolvarea acestor probleme — o echipă care lucrează intensiv pentru a vă crea zâmbetul perfect. Credeți-mă, rezultatul muncii acestor specialiști este capabil să sensibilizeze și cel mai capricios pacient.

Când este necesar tratamentul complex și ce înseamnă planul complex de tratare?
Fiecare medic experimentat din start va înțelege problemele stomatologice ale pacientului care au nevoie de tratamentul complex. În principiu, simptomele le poate depista personal pacientul: impedimente la deschiderea și închiderea gurii, durerea mușchilor masticatori, dureri de cap sau mobilitate dentară, deteriorarea gingiilor ș.a.m.d.
Tratamentul complex presupune hotărârea tuturor problemelor dentare cu care se confruntă pacientul. Un astfel de tratament apare în urma unui plan bine pus la punct. Planul tratamentului complex este o hartă sau un ghid care răspunde pacientului la următoarele întrebări:
a) Esența și secvența manipulării — procesul de vindecare devine complet transparent.
b) Numărul de vizite și graficul lor — veți cunoaște sigur când anume să veniți la clinică.
c) Costul aproximativ a fiecărei etape de lucru, astfel puteți planifica viitoarele cheltuieli.

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.0639119148254