Februarie 24, 2017
Top 5 adolescenți talentați ai vedetelor din Republica Moldova
Lumea nu stă pe loc, iar copiii vedetelor showbiz-ului din Republica Moldova cresc și calcă pe urmele părinților renumiți. AQUARELLE îți propune să vezi care sunt cei cinci copii frumoși cu care se mândresc starurile de la noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Valeria Lungu – fiica Victoriei Lungu; are o carieră în modelling, s-a filmat într-un serial spaniol și pentru publicitatea diverselor companii. Recent, a fost eroina din videoclipul lui Carla`s Dreams pentru coverul „Document”.

Cristian Botgros - fiul Adrianei Ochișanu și al lui Corneliu Botgros. Este un talentat violonist și produce muzică club. Încă de mic, alături de tată și bunic, maestrul Nicolae Botgros, cântă la vioară pe scenele mari ale țării.

Ornella Ciubotaru este fiica cunoscutului interpret autohton Ricky Ardezianu. Pasionată de modelling, a decis să facă studii politice, dar nu renunță la hobby-ul său.

Victor Moscovici – fiul vestitului în lumea întreagă interpret și compozitor de muzică ușoară Constantin Moscovici. Tânăr interpret, Victor a participat în anul 2016 în semifinala Eurovisionul din Republica Moldova, cu piesa „Good life”. Împreună cu DJ-ul german Roma Stereo lansează un remix la cântecul său „Balkan Beat”. În Germania a studiat managementul şi economia la una din cele mai prestigioase universități.

Pe Cleopatra Stratan o cunoaște probabil o lume întreagă. Ea a intrat în Cartea Recordurilor pentru titlul de „Cea mai tânără interpretă” la vârsta de doar trei anișori, cu piesa „Ghiță”. La moment, are paisprezece ani și învață în România, unde locuiește împreună cu familia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58835935592651