August 24, 2018
Top 10 sfaturi înțelepte de la femeile care au mai mult de 35 de ani!
Iată lecțiile de viață a multor femei, care au obținut multă experiență în propria viață, și care au decis să se împărtășească cu câteva sfaturi din propria lor experiență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Indiferent cât de veselă și interesantă este petrecerea, fă tot posibilul pentru a te trezi în propriul dormitor.

2. Dacă nu știi ce să alegi, un biscuit sau un măr, alege întotdeauna ceea ce-i mai sănătos. 

3. Dacă este trecut de miezul nopții, iar tu trebuie să-ți speli părul, să faci manichiura sau să-ți epilezi picioarele, trebuie mereu să optezi pentru somn. Deoarece firele de păr pot fi ascunse, părul poți să-l dai cu șampon uscat, iar unghiile să le ungi cu o bază transparentă dimineața. Dar nimic nu va ascunde semnele oboselii de pe fața ta, așa că, dacă-ți apar idei bizare la miezul nopții, ia și te culcă! 

 

 

4. Călătorește! Folosește orice ocazie pentru acest lucru. Noile impresii reprezintă singura modalitate de a câștiga experiența de care ai nevoie tu și sufletul tău.

5. Înainte de a evalua situația, puneți întrebarea "Este oare treaba mea?". Nu judeca pe nimeni, fiecare își făurește propriul destin. 

6. Nu-ți cheltui timpul propriu și nervii cu oamenii neadecvați. O poți face numai în cazul în care ești doctor și lucrezi cu pacienții psihic bolnavi. 

 

 

7. Dacă trebuie să alegi dintre posibilitatea de a te distra cu un bărbat chipeș sau posibilitatea de a câștiga un ban în plus, mereu optează pentru a doua. 

8. Contrându-te cu cineva, nu faci decât să te enervezi. Nu contează ce cred alții, contează ceea ce crezi tu. La urma urmei, fraza "Fie cum zici" te va scuti de la pierderea timpului și a nervilor tăi. 

 

9. Niciun bărbat nu merită ca tu să porți tocuri incomode.

10. Câteva zile în singurătate sunt mult mai benefice decât câteva ședințe la un salon spa. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99319052696228