Decembrie 24, 2019
TOP 10 filme superbe pentru Crăciun!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată-ne ajunși în ajunul celei mai frumoase sărbători din an - Crăciunul. Au mai rămas câteva ore până când toți vor sta la masa de Crăciun, alături de familie și vor mânca delicii.

O seară de neuitat alături de cei dragi. Pentru o atmosferă de vis, ați fi putut urmări și un film frumos de Crăciun, care să vă bucure sufletele. Noi am pregătit un top unde veți găsi cele mai minunate filme de Crăciun pentru întreaga familie. 

 

Colind de Crăciun ( 1984)

Un film în care actorul George C. Scott a interpretat rolul lui Ebenezer Scrooge, un bătrân avar care inventează scuze pentru a-și explica natura sa zgârcită atunci când este vizitat de trei fantome în ajunul Crăciunului

 

Nuntă de Crăciun

(2006)

Emily și Ben întâlnit în ziua de Crăciun acum de gând să se căsătorească în această zi de Crăciun aproape doi ani mai târziu. Apoi, Emily trebuie să își găsească un loc de muncă, și amână planurile de nuntă. Problemele apar atunci când Ben încearcă să se ocupe de rochiile și pantofii domnișoarelor de onoare, în timp ce perfecționista Emily este preocupată de noul ei loc de muncă. Cu toate acestea, atunci când o furtună de zăpadă amenință să o blocheze pe Emily la locul de muncă, ea își dă seama că singurul lucru care contează este să fie împreună cu Ben și nunta lor de Crăciun.

 

Crăciun cu scântei

(2006)

Doi vecini s-au certat după ce unul dintre ei și-a decorat casa de sărbători atât de puternic încât să poată fi văzută din spațiu.

 

A Smoky Mountain Christmas

O cântăreață se retrage la o cabană de munte izolat pentru o vacanță liniștită, dar găsește șapte copii orfani acolo.

 

Cei 12 căței ai Crăciunului

(2005)

O fată decide să folosească câini pentru a-i învăța pe oameni adevărata semnificație a Crăciunului.

 

Cadoul de Crăciun

(2002)

Un tânăr băiat încearcă să cumpere o pereche de pantofi de Crăciun pentru mama sa aflată pe moarte, în timp ce un avocat încearcă să se ocupe de destrămarea căsătoriei sale.


 

De Crăciun cu Beethoven 

(2011)

Un spiriduș de Crăciun fuge din greșeală cu sania Moșului, aterizează într-un oraș mic și pierde sacul magic cu jucării. Beethoven trebuie să salveze spiridușul, să recupereze sacul magic de la tâlhari și să restituie sania Moșului în timp pt a salva Crăciunul. 

 

Eu sunt Moșul

(2001)

 Moș Crăciun se pensionează și pregătește o femeie de afaceri să-l înlocuiască.

 

Felicitare de Crăciun

(2006)

 Un soldat aflat în misiune în Afganistan primește o felicitare de Crăciun de la o femeie din California pe care nu o a întâlnit-o niciodată.

 

Costumul lui Moș Crăciun

(2010)

Președintele Hunter Marketing vrea să-l angajeze pe Moș Crăciun pentru a-și promova mai bine produsele dar lucrurile se întorc împotriva sa când adevăratul Moș Crăciun îl transformă într-o sosie a lui



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68381071090698