Noiembrie 25, 2016
Tiparele femenității: top 10 rochii senzaționale de la Hollywood
Cele mai frumoase rochii ale designerilor, îmbrăcate de celebrele actrițe de la Hollywood cu un gust rafinat de eleganță, sunt declarate un tipar al feminității. Cele mai strălucitoare ținute aici și acum din partea redacției aquarelle.md

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Taylor Swift îmbrăcată într-o rochie simplă și elegantă din colecția Oscar, marca brandului Renta.


Frumoasa interpretă Rihanna, îmbrăcată într-o rochie sexy, de culoare roșie din colecția Azzedine Alaia, iar pantofii de la brandul Manolo Blahnik, combinate cu accesoriile brandului Neil Lane.


Celebra actriță Nicole Kidman într-o rochie aurie din colecția Vera Wang.


Paietele rămân încă în vogă, iar acest lucru este demonstrat de Naomi Watts. Această rochie poate fi întotdeauna potrivită pentru un eveniment de seară.


Isla Fisher - celebra actriță, cunoscută în rândul femeilor pentru filmul ''Confession of Shopaholic'', ține întotdeauna cont de trendurile sezonului, fiind prezentă la un festival într-o ținută elegantă cu un imprimeu floral impresionant.


Jessica Alba a fost prezentă la un eveniment monden într-o rochie simplă, de culoare albă, asortată de accesorii supradimensionate care ne aduc aminte de anii 80'.


Actrița Rose Byrne a ales o ținută în contrast - delicată și elegantă. În rochia de la Valentino, pielea ei de porțelan în combinație cu pietrele prezente, dădeau impresia unui cer înstelat.


Kristen Dunst într-o rochie de sifon roz a celebrului brand, Gucci a strălucit în combinație cu accesoriile, marca Chopard.


Cea mai strălucitoare blondă de la Hollywood - Uma Thurman a eclipsat evenimentul la care a fost prezentă într-o rochie strălucitoare, de culoare albastră, marca Armani Prive.


Populara actriță de la Hollywood - Sonam Kapoor, de origine indiană, și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, de culoare neagră, a branduului Elie Saab.



citeste și
SQL exec time = 1.3259229660034