August 08, 2016
Ținute rebele care îți vor pune în evidență personalitatea
Ești o fire romantică și îți place să fii mereu în centrul atenției. Feminitatea și frumusețea zâmbetului sunt atuurile tale. Aquarelle ți-a pregătit câteva idei de ținute de care poți ține cont atunci când mergi la cumpărături.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă vrei să arăți cât mai bine, îți recomandăm să nu porți foarte multe accesorii și să ai mare grijă la cele pe care ții neapărat să le iei.

Vara aceasta în trend sun bluzele  top crop, colorate și extravagante acestea vor pune în evidență cel mai bine feminitatea și originalitatea. Se asortează și cu pantalonii scurți și cu o fustă cu talia înaltă. 

Mai sunt în vogă și pantalonii scurți, doar că în cazul tău aceștia trebuie neapărat să fie cu talia înaltă și foarte cocheți. Ei pot fi asortați oricum, dar bineînțes, cea mai bună obțiune ar fi un top la fel scurt, pentru ca să rămînă ușor vizibil linia de la talia ta.

Și sigur hitul sezonului sunt pălăriile. Acestea sunt un accesoriu foarte important, chiar și în această vară. Așa că nu ezita să le porți și să te bucuri de -umbră.

Nu ezita să combini stofele vaporoase cu cele rigide iar în zilele răcoroase poți purta și un cardigan. În această vară se poartă culorile aprinse și motivele florale, iar un cardigan cu nuanțe jucăușe nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Un astfel de element vestimentar se va transforma într-o adevărată operă de artă atunci când vei păși prin oraș și vei stârni admirația tuturor privitorilor.  

Asta chiar îți va evidenția firea rebelă și te va menține mult timp în centru atenției.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63810920715332