Teo Trandafir a apelat la sfârșitul anului 2013 la o operație de micșorare a stomacului pentru a slabi atât din considerente estetice, cât și de sănătate, având la activ mai multe intervenții chirurgicale în zona abdomenului.
În doar câteva luni, vedetă a slăbit considerabil fără a ține vreo dietă strictă, astfel că în prezent a ajuns să aibă o silueta armonioasă. Odată cu trecerea anilor, Teo Trandafir a arătat din ce în ce mai bine, având acum silueta mult dorită, scrie avantaje.ro
Într-un interviu pentru Ciao, vedeta a și explicat cum își menține greutatea având în vedere că uneori mai mănâncă și câte o prăjitură, își mai face poftele. „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una', a explicat Teo Trandafir, care nu obișnuiește să petreacă mult timp în bucătărie, nu gătește prea des.
În schimb Maia, fiica ei, face un senviș delicios. „De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc pizza cu ce ai în frigider', cum îmi place să o numesc.
Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez' cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează' multe alimente din frigider', a mai zis vedeta.