August 22, 2023
Țara unde trăiesc bogații planetei! Are mai mulți milionari decât populația Moldovei
Știați că în SUA sunt peste 18 milioane de milionari? Datorită evoluțiilor tehnologice și condițiilor economice pozitive, mulți au creat afaceri de mare succes, mai ales în ultimul deceniu. Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată „câți milionari sunt în lume?”. La urma urmei, pământul are resurse larg răspândite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Există 47 de milioane de milionari la nivel global. S-ar putea să nu vă surprindă că majoritatea milionarilor din lume locuiesc în SUA. Ei reprezintă mai puțin de 10% din populația lumii. Cu toate acestea, dețin majoritatea bogăției sale.

Se spune că un milion de dolari nu mai este ceea ce era înainte, dar tot îți aduce intrarea într-un grup de elită de americani. Doar 6,7% din gospodăriile națiunii, sau aproximativ 8,4 milioane, se califică drept milionari de bună credință. Milionarii în cauză au active investibile de 1 milion de dolari sau mai mult, excluzând valoarea proprietăților imobiliare, planurile de pensionare sponsorizate de angajator și parteneriatele de afaceri.

New York și Los Angeles găzduiesc cei mai mulți milionari din America din cauza populației mari și a industriilor profitabile. Cu toate acestea, s-ar putea să vă surprindă că niciuna dintre aceste metropole nu poate revendica cea mai mare concentrație de milionari.

În 2019, 587.000 de oameni s-au alăturat clubului milionarilor. Mulți oameni stabiliți în SUA și-au făcut avere din petrol, inginerie și comerț internațional. Boom-ul computerelor din ultimii 40 de ani a oferit și mai mulți milionari.

Procentul de creștere a milionarilor în ultimii zece ani a fost de 40% în New York City, ceea ce îl face, de asemenea, una dintre populațiile de milionari cu cea mai rapidă creștere din lume. Orașul New York găzduiește, de asemenea, mai mulți miliardari, inclusiv Michael Bloomberg (cu o avere netă de 94,5 miliarde de dolari) și moștenitorul Estee Lauder, Leonard Lauder (cu o avere netă de 21,9 miliarde de dolari) și fondatorul Renaissance Technologies, Jim Simons (cu o avere netă de 28,1 miliarde USD).

Ce țară ocupă locul doi, după SUA, în topul bogaților

S-ar putea să vă surprindă că Japonia găzduiește al doilea cel mai mare număr de milionari. Potrivit unor rapoarte, sunt peste 3,39 milionari. Japonia este adesea cunoscută drept capitala tehnologiei a lumii. Au creat mulți milionari investind în tehnologia auto și electronică.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1147830486298