Iunie 16, 2023
Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Cântăreața abia se poate mișca
Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Artista se confruntă cu sindromul omului înțepenit, o rigidizare a mușchilor în organism, care o împiedică pe aceasta să se mai poată mișca în mod normal. Cântăreața abia se poate mișca și există posibilitatea să nu mai poate urca vreodată pe scenă. Iată ce se știe despre starea de sănătate a vedetei în prezent!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform RadarOnline.com, problemele de sănătate pe care le are Celine Dion se agravează pe zi ce trece, iar artista nu se simte deloc bine, după ce a fost confirmată cu sindromul omului înțepenit.

Surse apropiate de artista au dezvăluit că aceasta este într-o formă mult mai proastă decât lasă ea de înțeles, deoarece se luptă cu boala care transformă oamenii în statui vii. O persoană cunoscută ei a spus: „Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, transmite spynews.ro

Artista Celine Dion

În urmă cu ceva timp, cântăreața în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Ea a lucrat foarte mult cu ea pentru a fi puternică, însă se pare că boala o dărâmă. Cu toate acestea, sursele ei au spus că există o probabilitate foarte mică ca artista să meargă din nou în turneu.

Celine Dion începe să-și anuleze concertele și asta din cauza faptului că nu se poate mișca foarte bine. Din nefericire pentru fanii ei, cântăreața a anulat recent un concert internațional planificat.

Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Cântăreața abia se poate mișca

În luna decembrie a anului trecut, artista și-a dezvăluit sindromul de persoană rigidă, care provoacă spasme musculare incontrolabile ce creează și alte complicații medicale. În șase ani de la diagnostic, boala poate provoca moartea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57959723472595