Ianuarie 22, 2024
Sofia Vergara a dezvaluit motivul pentru care a divortat: „El isi dorea copii, iar eu nu imi doream sa fiu o mama in varsta”
Sofia Vergara a vorbit sincer despre motivul care a dus la divortul dintre ea si cel de-al doilea sot al sau, actorul Joe Manganiello.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrita in varsta de 51 de ani a acordat recent un interviu publicatiei spaniole El Pais pe tema noului sau serial, „Griselda”, care va fi lansat curand pe Netflix. Ea a facut dezvaluiri si despre viata sa personala si a explicat care este adevaratul motiv care a dus la destramarea mariajului ei de sapte ani cu actorul din „Magic Mike”, in varsta de 47 de ani, scrie andreearaicu.ro

Manganiello a depus actele de divort in luna iulie a anului trecut, motivul oficial al divortului fiind notat drept „diferente ireconciliabile”.

In interviul recent, Sofia Vergara a dezvaluit ca diferenta de varsta dintre ei si faptul ca nu ea nu isi mai doreste copii au dus la despartire.

Sofía Vergara tiene el jumpsuit de lentejuelas elegante para un evento ...

„Casnicia mea s-a destramat pentru ca sotul meu era mai tanar”

Actrita columbiana are un fiu in varsta de 32 de ani, pe nume Manolo, din casnicia cu fostul sot, Joe Gonzalez. In schimb, Manganiello nu are copii.

„Casnicia mea s-a destramat pentru ca sotul meu era mai tanar. El isi dorea copii, iar eu nu imi doream sa fiu o mama in varsta”, a declarat Sofia. „Cred ca nu este corect fata de copil. Ii respect pe cei care fac asta, dar nu este pentru mine”, a adaugat ea.

„L-am nascut pe fiul meu cand aveam 19 ani, iar el are acum 32 de ani si sunt pregatita sa fiu bunica, nu mama. Deci daca apare o iubire in viata mea, trebuie sa aiba propriii lui copii. Eu sunt aproape la menopauza. Asa este mersul natural al lucrurilor”, a mai spus vedeta din Modern Family.

„Atunci cand fiul meu va deveni tata, poate sa imi aduca bebelusul pentru o vreme, apoi sa il ia inapoi si eu sa-mi vad de viata mea. Asta trebuie sa fac”, a continuat starul.

What to Know About Sofia Vergara's Husband, Joe Manganiello | NBC Insider

Sofia Vergara a inceput de curand sa vorbeasca deschis despre despartirea prin care a trecut

Saptamana trecuta ea a declarat in emisiunea CBS Sunday Morning ca se astepta ca stirile despre divortul ei sa continue fara oprire.

„Am mers mai departe. Esti acolo, in ochii publicului, iar oamenii stiu ca acest lucru face parte din a fi o celebritate”, a spus actrita.

Cu toate aceste, actrita nominalizata la Emmy a recunoscut ca acoperirea media in ceea ce priveste divortul ei a fost foarte precisa, iar acest lucru a facut sa-i fie mai usor sa treaba peste perioada dificila.

Sofia Vergara gets honest about divorce in the public eye: 'That's part ...

„Nu a fost rau. Trebuie sa spun ca presa a fost respectuoasa si amabila. Eu am crezut ca vor inventa multe lucruri, cum se intampla de obicei… Am fost surprinsa, au spus ce a fost”, a declarat vedeta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82567262649536