Martie 10, 2021
Smiley a devenit tătic. Iubita lui, Gina Pistol, a născut o fetiță
Fericirea nu are limite, cel puțin în cazul lui Smiley. Aseară, iubita lui Gina Pistol a născut o fetiță perfct sănătoasă. Dacă sarcina au ascuns-o câteva luni, noutatea despre venirea pe lume a copilului nu au putut-o ține doar pentru ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastre este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. 

Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris aseară Smiley pe conturile sale de pe rețelele sociale. 

La fel de emoționat a fost și prietenul de familie și colegul de platou al lui Smiley, actorul Pavel Bartoș. De drag, acsta nu s-a abținut și a făcut, la rândul lui, o postare pe Facebook, în care i-a felicitate pe tinerii părinți. 

”Astăzi acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe aceasta planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor! Moș Crăciun există! Bucurie pură. LI-am pupat și v-am pupat!”, a scris Pavel Bartoș. 

Prezentatoarea tv și Smiley au pregătit dormitorul bebelușei. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60139346122742