Iunie 12, 2023
Shannen Doherty, anunț dureros! Cancerul vedetei s-a extins la creier
Shannen Doherty a făcut un anunț dureros. Cancerul celebrei actrițe din „Beverly Hills, 90210″ s-a extins la creier. Ce imagini a postat vedeta pe o rețea de socializare. Actrița a recunoscut public că se teme și s-a afișat alături de medic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shannen Doherty a transmis un mesaj copleșitor în mediul online. Celebra actriță a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare în care le-a arătat fanilor săi că se afla la medic, în timpul unei scanări la computerul tomograf. Cu inima grea, vedeta a dezvăluit că medicii au descoperit că boala s-a răspândit și în zona creierului, scrie spynews.ro

Toți fanii știu că în anul 2015, Shannen Doherty a primit diagnosticul de cancer mamar, iar după doi ani de tratament și perseverență, boala a intrat într-o perioadă de remisie, oferindu-i speranță și alinare.

Colaj Shannen Doherty selfie și la medic

Cu toate acestea, în anul 2020, problemele de sănătate au revenit, iar medicii i-au stabilit diagnosticul de cancer în stadiul IV. Specialiștii sunt de părere că boala se află într-un stadiu terminal.

Shannen Doherty, anunț dureros! Cancerul vedetei s-a extins la creier. Imaginile postate de actrița din „Beverly Hills, 90210″ / FOTO

Shannen Doherty trece prin momente foarte grele din cauza luptei pe care o duce cu boala. Actrița își dorește să supraviețuiască, iar în ultima postare s-a afișat plângând în fața fanilor. Vedeta nu știe ce să mai facă și recunoște că se teme.

Fără doar și poate, Shannen Doherty traversează o perioadă foarte complicată, însă are parte de sprijin din partea familiei, prietenilor, fanilor și a altor vedete. Kevin Smith și-a exprimat public susținerea pe care o are pentru actriță, fiind o „prietenă de neînlocuit”.

Shannen Doherty, anunț dureros! Cancerul vedetei s-a extins la creier. Imaginile postate de actrița din „Beverly Hills, 90210″ / FOTO

Shannen Doherty speră că totul se va încheia cu bine și că va reuși să iasă învingătoare din această luptă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66301584243774