Mai 10, 2023
Shakira și Tom Cruise împreună! Cele două staruri s-au distrat copios la Miami
Pentru că s-a mutat în SUA, Shakira are acum ocazia să bifeze evenimentele mondene cu ștaif și să iasă cu starurile. Asta s-a întâmplat și în weekend, când artista a fost surprinsă alături de Tom Cruise.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shakira și Tom Cruise au fost văzuți petrecând timp împreună la Miami în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Perechea a fost fotografiată vorbind și distrându-se la Marele Premiu de Formula 1 din Miami, ceea ce i-a determinat pe mulți să se întrebe dacă ieșirea lor împreună a fost doar o întâlnire între prieteni sau este ceva mai mult, scrie okmagazin.ro

Shakira și Tom Cruise profimedia 0774538210 jpg

Fotografiile îi arată pe cei doi râzând împreună și zâmbind la camere. Shakira arăta uimitor într-un top strâmt verde închis, cu pantaloni asorți. Purta părul liber și ondulat și și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare. Tom Cruise purta un tricou polo alb și ochelari de soare. Evenimentul la care au fost prezenți cei doi a fost găzduit la Miami Gardens și a fost frecventat de mai multe celebrități care au venit pentru a se bucura de curse, inclusiv Jonas Brothers, Vin Diesel, Venus Williams și Irina Shayk.

Shakira profimedia 0774526509 jpg

Tot în weekend, Shakira a acceptat premiul ”Billboard Woman of the Year”, unde a ținut un discurs în care a menționat anul precedent și a făcut aluzie la despărțirea ei dureroasă de Gerard Pique. „Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea, în care am simțit mai mult ca niciodată – și foarte personal – ce înseamnă să fii femeie”, a spus ea.

Pare că artista columbiană și-a dat un restart la viață, ceea ce este grozav pentru ea, căci mai bine de 10 ani, cât a stat într-o relație cu Pique, Shakira era concentrată mai mult pe familie. Acum și fiii săi au mai crescut, iar în America nu va duce niciodată lipsa evenimentelor mondene. Probabil că într-un anumit moment, își va da voie și să iubească din nou.

Shakira Instagram jpg



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0355613231659