Decembrie 29, 2023
Se mărită Andreea Marin a patra oară? Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”
Se spune că cine se frige cu ciorbă suflă și în iaurt! Andreea Marin a deschis discuția despre posibilitatea unui nou mariaj. Fosta prezentatoare tv se află într-o relație stabilă, de mai bine de șase ani, cu Adrian Brâncoveanu. Se mărită oare Zâna și a patra oară?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin (49 de ani) și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de peste șase ani de zile.

Când s-au întâlnit, ambii se aflau într-o perioadă dificilă a vieții lor, dar tocmai aceste greutăți au avut darul să-i unească și mai mult. 

Andreea Marin: „Suntem potriviți unul pentru celălalt”

Andreea Marin a făcut, recent, în premieră dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu, despre care vorbește foarte rar, scrie click.ro

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. 

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt. 

Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. 

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a mărturisit Andreea Marin, la Antena Stars. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de 6 ani Sursa Instagram

„Căsătoria nu ține neapărat oamenii legați”

În ceea ce privește căsătoria totuși,  vedeta, care a trecut deja prin trei mariaje sfârșite prost, nu pare să se prea grăbească. 

„Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. 

În ziua de azi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai spus Andreea Marin. 

Adrian Brâncoveanu (38 de ani), actualul iubit al Andreei Marin, muncește de o lungă perioadă în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a ocupat posturi de consul în țări precum Libia și Siria.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de 6 ani Sursa Instagram

Andreea Marin, trei mariaje eșuate: „ A treia căsnicie a fost o greșeală”

Andreea Marin (49 de ani) a fost căsătorită de trei ori până în prezent. În 1995, la doar 21 de ani, prezentatoarea tv s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 însă fostul cuplu a divorțat. 

„În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”, a povestit Andreea Marin, la acea vreme, un post tv.

Apoi, între anii 2006 și 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior. Cei doi au împreună o fiică, Violeta, acum în vârsta de 16 ani. Mariajul dintre Andreea și Ștefan s-a terminat după ce în presă au apărut dovezi că solistul o înșela cu Lavinia Pârva, actuala lui soție. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de 6 ani Sursa Instagram

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. 

Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea, la acea vreme. 

Din 2014 până 2017, fosta prezentatoare tv a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de 6 ani Sursa Instagram

„Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a declarat Andreea Marin, după mariajul de doar trei ani cu soțul turc. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68261289596558