Septembrie 07, 2023
Scandal în Ucraina, după ce câștigătoarea Ms. World 2023, originară din Herson, s-a ținut de mână cu reprezentanta Rusiei
Irina Bezsmertnaia, 36 de ani, născută la Herson, care a reprezentat SUA la concursul Ms. World International de la Miami, statul american Florida, a cucerit laurii competiției de frumusețe. Ea a stârnit controverse în Ucraina, după ce, înainte de a fi anunțată învingătoare, și-a ținut de mână „rivala”, rusoaica Anastasia Mașkina

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

100 de concurente din 50 de țări lumii, inclusiv Rusia, au luptat pentru coroană. Iar câștigătoare a fost desemnată Irina Bezsmertnaia, care a reprezentat SUA, dar s-a născut în Herson, oraș care continuă să fie atacat de ruși.

Irina locuiește de mult timp în Florida, însă pe toate rețelele de socializare s-a poziționat ca susținătoare a cauzei țării sale, defilând, pe mai multe podiumuri, cu steagul albastru-galben, scrie libertatea.ro

„În finala concursului Ms, World International 2023, voi reprezenta femeile căsătorite din America. Și sunt foarte norocoasă că acest concurs are loc la Miami, la 15 minute de casa noastră”, a precizat, însă, ea.

irina
„Originara din Herson a uitat rădăcinile ei, când, înainte de a se anunța numele marii câștigătoare, a decis să-și țină de mână rivala, rusoaica Anastasia Mașkina“, a observat presa ucraineană, care a remarcat „poziția cinică, apolitică, a unor astfel de concursuri de frumusețe”. Imaginile au fost difuzate de contul oficial al competiției de frumusețe.
„M-am uitat la steagurile ucrainene din primele rânduri, mi-au încălzit inima și mi-au oferit sprijin” După succes, Irina Bezsmertnaia a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în limba rusă, prin care este „incredibil de mândră că este o ucraineană care reprezintă Statele Unite la nivel mondial”.

irina-1
Sunt incredibil de mândră că sunt o ucraineană care reprezintă SUA la nivel mondial și că am câștigat coroana principală! De Ziua Steagului Ucrainei și în ajunul Zilei Independenței! În cel mai semnificativ moment, m-am uitat la steagurile ucrainene din primele rânduri, mi-au încălzit inima și mi-au oferit sprijin! Indiferent unde ai ajuns, este important să nu uiți cine ești și unde a început călătoria ta”, a spus Irina.

irina-3 

irina-4



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83632946014404