Februarie 19, 2018
Sărbătoare dublă! Vezi cum și-a sărbătorit aniversarea Paris Hilton
Pe 17 februarie, blondina în ciocolată și-a sărbătorit aniversarea. Paris Hilton a împlinit vârsta de 37 de ani. Cu acest prilej, actrița, cântăreața și modelul american a organizat o petrecere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumușica blondină de peste Ocean și-a sărbătorit ziua de naștere cu mult fast. Ea nu s-a limitat la o singură petrecere, ci și-a sărbătorit ziua de naștere de două ori. Două locații, două torturi, și zeci de invitați. Ea a organizat o petrecere unde au fost invitați prietenii ei. Printre invitați au fost doar fete, și sora lui Paris - Nicky Hilton, care recent a devenit mămică. 

 

 

Cu câteva zile în urmă, Paris a mai organizat o petrecere, în Brazilia, unde a dansat și s-a distrat de minune. La această petrecere, Paris a fost DJ, a purtat o rochie strălucitoare pe corp, cu mâneci lungi, și s-a sărutat întreaga seară cu logodncul său Chris Zylka. Paris a plecat tocmai în Brazilia pentru a-și sărbători ziua de naștere. Ea a avut o tortă de 6 nivele. 

 

Amintim că, Paris Hilton se pregătește de nuntă. Blonda a fost cerută în căsătorie în această iarnă de către iubitul său, Chris Zylka. El a cerut-o de nevastă în timp ce erau într-o vacanță la munte. Paris a spun Da! Suntem siguri că Paris va organiza o petrecere mare cu această ocazie. Însăși actrița spune că planifică o nuntă mare, și să aibă minimum trei rochii de mireasă. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2983281612396