Decembrie 18, 2023
S-a aflat cauza morții lui Matthew Perry! Actorul din „Friends” avea doar 54 de ani
La aproape 2 luni de la decesul tragic al actorului Matthew Perry, medicii legiști au stabilit, în sfârșit, care a fost cauza morții acestuia. Actorul american, cunoscut de-a lungul lumii pentru rolul său din serialul „Friends”, a murit pe 28 octombrie, la vârsta de numai 54 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că raportul medicilor legiști din Los Angeles a fost publicat vineri. În urma autopsiei efectuate, aceștia au putu să își dea seama că moartea actorului a fost cauzată de către efectele acute ale ketaminei, iar modul în care a survenit moartea lui Matthew Perry ar fi fost un accident, scrie click.ro

Pe lângă efectele ketamine, în raport, medicii legiști mai notează și boala coronariană, cât și efectele buprenorfinei, ca fiind printre factorii care au condus spre decesul actorului.

La momentul descoperirii decesului de către autorități, Departamentul de Poliţie din Los Angeles spunea că Matthew Perry ar fi fost găsit de către un martor în jacuzzi-ul său. Se pare că actorul nu mai avea nicio reacție, iar departamentul de pompieri, care a ajuns la fața locului, a declarat decesul bărbatului.

Potrivit informațiilor, nu ar exista motive să se bănuiască că moartea lui Matthew Perry ar fi fost vorba despre o crimă.

Ce a cauzat moartea actorului din „Friends”

Cu numai o săptămână și jumătate înainte de deces, Matthew Perry ar fi făcut o terapie cu infuzie de  ketamină. Raportul medicilor legiști a arătat că această substanță se găsea în sângele bărbatului, iar din cauza nivelului ridicat de ketamină, se presupune că a leșinat și a ajuns sub apă.

În ciuda terapiei, pe care actorul o făcuse cu o săptămână și jumătate înainte de deces pentru a se trata de depresie și anxietate, medicii legiști spun că substanța din sângele actorului, pe care o avea la momentul decesului, ar fi venit din altă sursă, încă necunoscută.

Matthew Perry a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul „Friends”, dintre anii 1994 și 2004. În plus, el a mai jucat și în multe alte seriale și filme, de-a lungul anilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99830365180969