Septembrie 30, 2019
Retrospectiva AQUARELLE: Proiectul F.R.I.E.N.D.S. sezonul 11
În această toamnă celebrăm aniversarea îndrăgitului serial televizat  F.R.I.E.N.D.S., care de-a lungul anilor a obținut un loc special în inimile noastre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se împlinesc 25 de ani de la lansarea serialului F.R.I.E.N.D.S.. În toți acești ani, eroii principali ai serialului au devenit prietenii noștri de suflet. Fiecare dintre noi are amintiri legate de acest serial, căci ei au fost alături de noi la bine și la greu, și de fiecare dată când ne este dor de ei, știm că ei sunt acolo, căci ne sunt adevărați prieteni. 

Acești prieteni ne-au fost atât de dragi încât, întreaga echipă AQUARELLE, a hotărât să facă un proiect special în care artiștii autohtoni s-au deghizat în personajele lor îndrăgite din acest serial. S-a întâmplat acest lucru cu mulți ani în urmă, și anume în 2011. Prietenii apropiați ai echipei AQUARELLE, interpreți și interprete, s-au transformat în cei șase protagoniști celebri ai serialului creat de David Crane și Marta Kauffman. Aceștea au fost Alexandru Manciu, Karizma, Cristy Rouge, Natan, Cristina Croitoru și Boris Covali. Ei au devenit copia protagoniștilor principali din serial, și anume, a lui Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler, și Ross. 

Să vedem câteva poze realizate în urmă cu opt ani, în care toți cei patru interpreți au recreat cele mai însemnate scene din serialul televizat. Acest proiect s-a intitulat - Sezonul 11. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83889603614807