Octombrie 24, 2023
Profilurile de Spotify ale cântăreților Gazmanov și Leps au fost sparte: conturile au fost actualizate cu mesajul „Stop războiului din Ucraina”
Pe conturile de Spotify ale cântăreților ruși Oleg Gazmanov și Grigori Leps – susținători ai agresiunii militare asupra Ucrainei – a fost publicat un mesaj antirăzboi și o fotografie a unui rapper din orașul ucrainean Lvov.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Informația a fost raportată pe 23 octombrie de publicația TV Rain, care a precizat că profilurile celor doi au fost sparte, transmite newsmaker.md

Profilurile lui Oleg Gazmanov și Grigori Leps de pe serviciul de streaming audio Spotify au fost actualizate cu mesajul „Stop războiului în Ucraina”, scris cu cu font asemănător picăturilor de sânge, și cu o fotografie a rapperului Clonnex din Lvov.

Profilurile de Spotify ale cântăreților pro-Kremlin Gazmanov și Leps au fost sparte: conturile au fost actualizate cu mesajul „Stop războiului din Ucraina” 

Profilurile de Spotify ale cântăreților pro-Kremlin Gazmanov și Leps au fost sparte: conturile au fost actualizate cu mesajul „Stop războiului din Ucraina” 

Sursa citată scrie că mesajele și pozele de pe profilurile de Spotify ale celor doi artiști au apărut, după ce au fost sparte, însă nu se știe cine stă în spatele acestui lucru. Linkul plasat pe poza de profil duce spre canalul de Telegram „хасл братки”, ai cărui autori scriu și despre alte conturi sparte. Pe lista intitulată „pe cine am luat”, care include conturile lui Gazmanov și Leps, figurează și cântărețul Khabib. O altă postare afirmă că „tututor cântăreților pro-ruși le va fi pus avatarul lui Clonnex”.

Oleg Gazmanov și Grigorii Leps susțin deschis războiul provocat de Rusia în Ucraina.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68210601806641