Septembrie 14, 2016
Prințul William și Ducesa Kate vor vizita Canada împreună cu copiii
Prințesa Charllote pentru prima dată se va alătura acestui tur regal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Grupul de presă al familiei regale a anunțat oficial că Ducele și Ducesa de Cambridge vor fi în Canada împreună cu ambii lor copii: Prințul George, de 3 ani și Prințesa Charllote de numai 16 luni. Fiul familiei a făcut o dată o călătorie lungă, atunci cănd părinții, Kate și William l-au luat în turul regal în Australia și Noua Zeelandă în anul 2014. Iar acum și micuța Charlotte va avea ocazia să vadă pentru prima dată lumea. 

Acesta este și principalul motiv, în conformitate cu condițiile Palatului Buckingham pentru care Kate și William, Ducele și Ducesa de Cambridge, vor vizita Canada cu micii lor copii. Călătoria Ducilor William și Kate în Canada va fi completată de 12 persoane din cadrul personalului: trei secretari personali, administratorul serviciilor de protocol, personalul grupului de presă, stilistul personal a lui Kate și dădaca Prințului George și a Prințesei Charlotte. Plata pentru personal va fi efectuată personal, de către Duce și Ducesă. Bineînțeles, copiii nu vor lua parte la evenimentele oficiale programate, însă după cele declarate de către Majestatea Sa Elisabeta, cei care locuiesc în Canada vor avea posibilitatea să-i cunoască pe moștenitorii tronului în timpul evenimentelor speciale, organizate pentru copii.
 
Călătoria organizată va fi completată de numeroase activități de divertisment, plimbări în aer liber, inclusiv pescuit și vânătoare. Ducii Kate și William se declară fani ai distracțiilor în care îi pot include și pe copii acestora Charlotte și George. 

    
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2097306251526