Martie 05, 2022
Prințul Harry și Meghan Markle vor înapoi în familia regală
Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea întoarce în Marea Britanie ar urma să facă parte, cu jumătate de normă, din familia regală. Acest lucru s-ar putea întâmpla atunci când Prințul Charles va deveni Rege.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry și Meghan Markle vor înapoi în familia regală

Când Prințul Charles urcă pe tron și își schimbă titlul de prinț în rege, familia regală ar putea suferi schimbări. Inclusiv Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea întoarce în Marea Britanie. Dezvăluirea a fost făcută într-un podcast de utorul regal Tom Quinn, care a scris Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle.

Acesta a dezvăluit că Harry și Meghan speră să se întoarcă în Marea Britanie și să facă parte cu jumătate de normă din familia regală. De ce acum? Consideră că Prințul Charles are o gândire mai modernă decât Regina Elisabeta.

Meghan Markle and Prince Harry Receive Honor at NAACP Image Awards |  PEOPLE.com

„Meghan și Harry cred că atunci când membri în vârstă ai familiei regale mor, s-ar putea întoarce în Marea Birtanie. Să fie membri ai familiei cu jumătate de normă. Adică să locuiască 6 luni în Marea Britanie și 6 luni în Statele Unite, trăindu-și propria viață”, a declarat acesta.

În februarie 2021, Regina Elisabeta spunea că nu crede că este posibil ca Harry și Meghan să aibă responsabilități doar cu jumătate de normă. Deci, nu este prima dată când Ducii de Sussex au adus în discuție acest aranjament.

Din acest motiv, cei doi ar crede că Charles, tatăl lui Harry, va fi mai modern în gândire și va accepta această propunere.

agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95410251617432