Iunie 21, 2023
Prima imagine cu Bruce Willis în calitate de bunic: ”Voi prețui momentul acesta toată viața”
Știm deja că familia marelui actor este îndurerată de diagnosticul de demență primit de Bruce Willis. Însă el este foarte iubit și înconjurat mereu de oamenii dragi, care nu sunt deloc puțini.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iar familia s-a mai și mărit recent, cu micuța Louetta, fetița care i-a făcut pe Bruce Willis și Demi Moore bunici. Iar actorul, deși măcinat de problemele de sănătate, pare că savurează la maxim noul rol adorabil, acela de bunic, scrie okmagazine.ro

Rumer Willis, fiica cea mare a fostului cuplu Bruce Willis și Demi Moore, mama micuței Louetta, a dezvăluit pe Instagram câteva imagini emoționante, chiar de Ziua Tatălui.

”Tați noi și vechi.”, a descris Rumer Willis setul de fotografii publicat, în timp ce-l vedem pe Bruce Willis ținând-o în brațe pe micuță.

Bruce Willis bunic jpg 

”Imaginea cu tata ținându-mi fiica în brațe azi este ceva ce voi prețui toată viața”, a mărturisit, emoționată, fiica actorului, prima dintre cele trei care a devenit mămică.

”Nutrește pentru ea o iubire atât de dulce și de pură! Tată, sunt atât de norocoasă să vă am, pe tine și pe Lou, în viața mea!”, a scris  Rumer Willis, care a continuat: ”Îți mulțumesc că ești tăticul cel mai amuzant, iubitor și dedicat, nu aș putea cere ceva mai mult. Ești cel mai bun tată de fată!”, și-a omagiat Rumer părintele, care se află într-o provocare a vieții atât de delicată

Bruce și Rumer Willis

Rumer Willis are 32 de ani și este cea mai mare dintre cele trei fiice ale foștilor soți Demi Moore - Bruce Willis, a căror căsnicie s-a încheiat în 2000. Celelalte două surori sunt apropiate ca vârstă: Scout are 31 de ani, iar Tallulah 29 de ani.

Bruce și Rumer Willis

Bruce și Rumer Willis

Rumer Willis n-a uitat să-l elogieze și pe partenerul său de viață, tatăl micuței născute în aprilie: ”Primul la mulți ani de ziua tatălui pentru tine.

Fiica și partenerul lui Rumer Willis jpg 

Îți mulțumesc că dezvolți pentru Lou o grădină minunată, cu care să se hrănească și în care să se joace! Îți mulțumesc că ne umpli casa de muzică, că-i schimbi scutecele târziu în noapte și că faci mutrițe adorabile și amuzante”, i-a transmis tânăra iubitului său în postare.

Derek Richard Thomas este un tătic dedicat și pare că-și savurează la maxim rolul de părinte, pentru prima oară în viață.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3770596981049